Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość digi27

sprzedam wózek+spacerówka+fotelik

Polecane posty

Gość digi27

może ktoś jest zainteresowany kupnem wózka wielofunkcyjnego JEDO FYN 4 DS z całym tzw.osprzętem tj: gondola+spacerówka+osłonka na gondole+ osłonka na nóżki do spacerówki+wiatrochron+ torba w kolorze wózka +parasolka w kolorze + fotelik JEDO BERBERO 0-13 kg ( można montować na stelażu, bez konieczności dokupowania adapterów ) Wózek jest w stanie: -stelaż- bardzo dobrym - są minimalne ślady od składania na stelażu w miejscy gdzie jest mechanizm składania, - gondola i spacerówka w stanie idealnym - fotelik - w stanie idealnym ( bezwypadkowy ) cena do negocjacji, ale myślę, że 600-700 zł ( zapłaciłam 1200zł wózek +350 fotelik+35 parasolka ) Wózek był używany - gondola -7 mies, spacerówka 6 mies. Wózek sprzedaję ponieważ przeprowadzam się do bloku bez windy i muszę kupić lżejszą spacerówkę. Wózek jest na gwarancji do 11/2011. Zdjęcia wyślę na e-mail.

Gość digi27
podnoszę, czy może jeszcze jest ktoś zainteresowany, poniżej małą specyfikacja wózka: aluminiowy stelaż - regulacja rączki - przednie koła obrotowe pompowane ! - koła dają radę w każdych warunkach i na każdym podłożu - tylne koła łożyskowane z regulowana amortyzacją - hamulec automatyczny na tylnej osi - wygodne i bezpieczne składania stelaża do małych rozmiarów - wszystkie koła wypinane - stelaż bardzo lekki, aluminiowy * duża wentylowana gondola - z wypinaną wyściółką, - funkcją kołyski, - pasami do noszenia - możliwością uniesienia pleców oraz - wentylowaną, cichą budką * torba pielęgnacyjna na akcesoria. * bardzo obszerna spacerówka : - montowana przodem lub tyłem do kierunku jazdy, - regulowane plecy w 4 pozycjach, do leżenia zupełnie na płasko - regulowany podnóżek - wentylowane siedzisko - wypinany pałąk - śpiworek na nóżki - 5 - cio punktowe pasy bezpieczeństwa z komfortowymi nakładkami, dodatkowa regulacja pasów dla zwiekszenia komfortu i bezpieczeństwa - możliwość zdejmowania całej tapicerki do prania, co jest bardzo przydatne szczególnie w jasnych wersjach kolorystycznych. - wypinana buda z doczepianym fartuchem przeciwwietrznym * fotel samochodowy ( tzw. nosidełko) firmy JEDO/BERBERO 0-10kg - zapewnia bezpieczne przewożenie niemowlat w samochodzie - wkładka redukcyjna dla najmłodszych niemowląt - nakładki na pasy bezpieczeństwa - daszek - fotel posiada funkcję kołyski i leżaczka Wózek to ten model tylko inny kolor: http://allegro.pl/jedo-fyn-4ds-3w1-fotelik-folia-wysylka-gratis-i1405802185.html

Gość digi27
nie sprzedaję samej spacerówki tylko komplet, bop co ja później z samą gondolą zrobię.

Gość digi27
młoda mamo90 napisz mi czy chcesz komplet kupić, bo nie wiem czy mam ci zdjęcia wysyłać. Jak już pisałam nie opłaca mi się sprzedać samej spacerówki, bo samej gondoli to nikt nie kupi

Gość ,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,
Jaki kolor tapicerki? Czy wozek sie buja? - Ma paski albo wahacze?

Czy gondola ma funkcje kolyski? - Ma zaokraglone dno, ktore mozna bujac stawiajac ja na podlodze?

Gość digi27
kolor tapicerki, jasny popielaty, z żółtymi obszyciami i paskami błękitnymi. Wózek jest na amortyzatorch, nie buja się obsolutnie, jest stabilny, to najdroższy model stelaża wózków jedo. Napisałam na specyfikacji, że zarówno gondola jak i fotelik ma funkcję bujania. Fotelik ma zaokrąglone dno, a gondola ma pod spodem takie płozy, na których wózek się buja, ale jest bardzo stabilna.

Gość beboczek smoczek***
dałabys zdjęcia i byłby spokój a nie takie rozpisywanie się.....

Gość digi27
co do tapicerki to ciężko jest wytłumaczyć, najlepiej zobaczyć na zdjęciu, mogę podesłąć. Prosze sprawdzić opinię o wózku na internecie, ja nie spotkałam się z negatywną.

A podalabys numer tej tapicerki na podstawie kolrow gondol z linku do Allegro, ktory wyzej wkleilas?

Czyli co, ten stelaz jest caly sztywny? W ogole sie nie buja? A amortyzacja nie jest regulowana przy tych tylnych kolach? Duzo wozkow tego typu sie buja jak sie uciska na raczke (ogladalam Coletto i X-landery w Smyku), bo inaczej niemowle odczowaloby kazdy wstrzas.

Gość wystaw na allegro
na allegro

Gość digi27
oczywiście, że się buja jak naciśniesz na rączkę, nie ma możliwości bujania na boki tak płynnie jak np. w wersji stelaża na pasach. Nie podbija dziecka na nierównościach. Kolor tapicerki to z linka Classic nr. 131, tylko zamiast czarnego jest popielaty , a wersja stelaża jest szara z delikatnym brokatem, to była opcja na zamówienie, bo normalnie jest zwykła szara.

Gondola Classic czy Freeline?

Aha, ok juz napisalas. Dzieki.

A fotelik w jakim kolorze?

Gość digi27
fotelik jest w kolorach identycznych jak wózek, wszytsko było kupowane tak żeby stanowiło komplet, parasolka w kolorze żłótym

Gość szczerze? nie polecam!
Aha. No dobra, dzieki. Musze na spokojnie przemyslec sprawe, wiec na razie nie bede mailowac. Nastawilam sie na Jedo Sato (bo latwiej byloby mi wnosic mala gondole na moje pietro...), ale od miesiecy nie moge znalezc nikogo ktoby je sprzedawal uzywane na Allegro. Musze sie zastanowic...

Aha. No dobra, dzieki. Musze na spokojnie przemyslec sprawe, wiec na razie nie bede mailowac. Nastawilam sie na Jedo Sato (bo latwiej byloby mi wnosic mala gondole na moje pietro...), ale od miesiecy nie moge znalezc nikogo ktoby je sprzedawal uzywane na Allegro. Musze sie zastanowic... **** (Tam u gory, przepraszam, to byl nick z innego tematu! Odpowiadalam cos komus. To nie ma nic wspolnego z twoim tematem.)

Gość digi27
wredniak wysłałam zdjęcia ma maila

Gość digi27
czy może ktoś jest jeszcze zainteresowany?

Gość blabliczka kochana
nie:O wypierdalaj:O

Gość digi27
trochę kultury babiczka