Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dagulkaaa19

Czy to może być ciąża ?? prosze napiszcie.

Polecane posty

Witam. Biorę tabletki antykoncepcyjne, już 8 miesięcy, ale co 2, 3 miesiace mam nowe, teraz biorę regulon. Ostatnią miesiaczke miałam 23 grudnia trwała 4 dni do 26 i tak mi wypadło że akurat 26 miałam zacząć tabletki z nowego opakowania. No i zaczęłam, ale 31 grudnia ( sylwester ) nie przyjęłam tabletki, ponieważ zapomniałam, kochaliśmy się z moim chłopakiem bez zabezpieczenia, i doszedł on we mnie. Zauważyłam że bardzo mi spuchły piersi, zrobiły się dużo większe, nigdy przed okresem takie nie są, i bardzo mnie bolą, do tego mam straszny apetyt, czasami bierze mnie na wymioty i chodze często siusiu, Dodam jeszcze ze zostały mi jeszcze teraz 2 tabletki do końca. Byłam wczoraj u Pani ginekolog, to była przypadkowo wcześniej umówiona wizyta, nie z tego powodu, pobierała mi cytologię, i poprosiłam ją żeby zrobiła mi usg dopochwowe, ale powiedziała ze nic tam nie widać, czy możliwe było by aby już teraz stwierdziła ona ciąże ?? powiedziała że mam spać spokojnie, ale jednak ja czuję inaczej, nigdy wcześniej nie miałam takiego apetytu, bardzo dużo jem, i jeszcze przedwczoraj miałam taki biały lepki śluz, baaardzo dużo, a od wczoraj mam taki biało różowy, bardzo jasny różowy, Proszę napiszcie co o tym sądzicie. pozdrawiam. i z góry dziękuję za odpowiedzi.

Gość mamama26
skutki uboczne nowych tabletek i schizy - to ci dolega

Hmmmm myślę koleżanko że jesteś mało dojrzała psychicznie, aby byc mamą, i aby udzielać innym ludzią odpowiedzi, prawdziwa mama się tak nie zachowuje, ja poprostu zadałam pytanie, i żądam normalnej odpowiedzi, a to jednak może ty masz jakąś schize, i problemy ze sobą ?? radzę wybrać się do lekarza psychiatry z proźbą o pomoc :) bo po to jest forum, aby zadawać na nim pytania jeżeli ma się jakieś wątpliwości i problemy prawda ?? chyba że Ty o tym nie wiesz, to poszukaj w słowniku znaczenie słowa forum :) pozdrawiam i miłego dnia życzę :)

Gość a co w tym zabawnego?
rozumiem, że na kafeterii oczekujesz bardziej fachowych diagnoz niz od ginekologa.... :) Skoro pojawił się różowy śluz, to raczej okres nadchodzi a nie ciąża tak na chłopski rozum biorąc. A jeśli nie chcesz "głupich" według ciebie odpowiedzi, to nie zakładaj topików na tej stronie. To z twoją psychiką coś nie tak. A to jeszcze jeden dowód na to, że bardziej drażliwa jesteś niż na co dzień, czyli miesiączka tuż tuż :)

Gość jeśli
się czegoś niewie ma się problem to do lekarza.Dziewczyny ci niepowiedzą tyle co lekarz.Jeśli masz jakieś obawy do się spytaj lekarza.Dziewczyny to jakieś lekarze.Sorry że tak piszę często widać czy to może być ciąża lub czy jestem w ciąży.Dziewczyny ci tego nie powiedzą.Jak chcesz się dowiedzieć to zrób test lub betę będziesz wtedy wiedziała.

fajnie by było jak byś przeczytała dokładnie mojego posta :) jestem jeszcze w trakcie tabletek ;) okres będzie się zbiżał jak skończe tabletki ;) a drażliwa jestem na codzień :)

Gość bandziorka
dagulkaaa19 Ile on ma lat?

wiem mam zamiar zrobic test, ale napisałam to, bo myślałam że moze któraz z dziewczyn była kiedys w takiej sytuacji, jest tu dużo mam, wiec myślałam że dostanę jakąś odpowiedź, no ale ok dziękuję :)

Gość bandziorka
dagulkaaa19 No chłopak.

Gość bandziorka
dagulkaaa19 To znaczy?

Gość bandziorka
dagulkaaa19 Tak.Też mam chłopaka który ma dużo lat.Ile twój ma?

Gość bandziorka
dagulkaaa19 Jest.Bo coś podejrzewam.To chociaż jak ma na imię na jaką literę.

to ok ;) podejrzewaj dalej ;) a to ile ma lat, i jak ma na imie zostawie dla siebie :) troszkę prywatności może co ?? ;)

Gość bandziorka
dagulkaaa19 Bo jeśli to jest ten sam to mu niewybaczę.Mamy dziecko.Dlatego się pytam ile ma lat.

Gość bandziorka
Nienawidzę zdrad.

Gość bandziorka
dagulkaaa19 Jakbyś była w porządku to byś napisała.Widać że masz coś do ukrycia.

heh jak ty możesz twierdzić ze ja jestem z Twoim chłopakiem ?? skoro nawet nie wiesz kim jestem, z kąd jestem i wogóle ... napewno to nie jest ten sam, bo ja z moim mieszkam, więc napewno nie ten sam ;) możesz spać spokojnie :) i niczym sie nie martwić :)

Gość bandziorka
dagulkaaa19 To napisz ile lat nic więcej.

ahaa i on nie ma dziecka :) no to powiedz mi z kad jesteś, i ile twój ma lat ;) to ci powiem ;) bo to napewno nie mój chłopak :)

Gość bandziorka
dagulkaaa19 Jak długo jesteście razem?

Gość bandziorka
dagulkaaa19 Mój 34.Miłego Dnia Ci Życzę.