Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość simsyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Stosunek przerywany

Polecane posty

czy stosujac stosunek przerywany ale ani razu nie konczac w srodku jest szansa na zajscie w ciaze?

Gość huselkaa
Owszem. Śladowe ilości nasienia mogą znajdować się w wydzielinie którą facet "produkuje" podniecając się w czasie stosunku, ilości te mogą być wystarczające do zapłodnienia, czytałam o baardzo wielu takich przypadkach. Chyba był tu już taki topik

a ja wyczytalam ze tam sa sladowe ilosci i jest ich za malo do zaplodnienia , pozatym sa niewartowsciowe, takie slabe

Gość huselkaa
Gdyby ta metoda była skuteczną antykoncepcją, po co tabletki itp... niestety były przypadki takiego zapłodnienia. Oczywiście, może się tak "udawać" z miesiąca na miesiąc, roku na rok, ale jest ryzyko, znam wypowiedzi kobiet które długo stosowały ten rodzaj antykoncepcji aż do dnia kiedy zaszły w ciążę. Też się nad tym zastanawiam, bo właśnie tylko w ten sposób obecnie zabezpieczamy się z partnerem, z uzasadnionych powodów, ale żyję w świadomości że może się coś wydarzyć.

tabletki po to, zeby np moc sobie spokojnie konczyc w srodku:) ale ciekawe czy jest jakis przypadek ze ktos zaszedl w ciaze nigdy nie konczac w srodku

Gość reer
to jest dobry sposob jak ktos jest przygotowany na niespodziewana ciaze, a jak ktos nie planuje dzieci to nie polecam. nie ma co sie stresowac co miesiac

ok, aj jestem, ale to nie o to chodzi. Ale czy wogole ktos tak zaszedl w ciaze?

Gość ja tak zaszłam, do zapł
odnienia wystarczy jeden plemnik

Gość reer
we wszytskich przypadkach wpadek u moim znajomych krolowal stosunek przerywany

tak, ale chodzi mi o sytuacje naprawde ze facet nigdy nie skonczyl w srodku:) nie ze np czasmi tylko konczyl czy raz mu sie zdazylo

Gość kotka łaskotka
Spróbowałam raz stosunku przerywanego.Facet nie skończył w środku,wszystko wylądowało na moim brzuchu.Za miesiąc urodze dziecko.

wiec napisze cos dla tych zielonych i tepych PRZED WYTRYSKIEM NASIENIE TEZ WYPLYWA NAZYWA SIE TO KROPELKOWANIE