Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dkekc

OC w link4

Polecane posty

Gość dkekc

Orientujecie sie moze ile wynosza zwyzki za wiek w link4? Mam 20 lat, wlasnie mija pierwzy rok ubezpieczenia samochodu w link4.jestem jedynym wlascicielem, a niestety nie moge znalezc nigdzie jaka zwyzke posiadam. czy za rok jazdy bezszkodowej dostane juz jakies znizki? moze znacie jeszcze jakies firmy oferujace tanie ubezpieczenia oc?

ja wybrałam link4 mają najtańsze OC z NNW do 6 tyś na os w samochodzie ubezpieczoną 795zł mam 2 lata prawo jazdy bez NNW wyjdzie coś około 730

nie znam szczegółów ale w Link4 zdecydowanie najtaniej Wszystkie ubezpieczalnie oferowały mi rok ubezp za 1300zł a Link 4 za ok.400zł. Mam 24 lata i żadnych zniżek

Gość dkekc
:o mnie wynioslo on w link 4 ponad 1600zl. jestem jedynym wlascicielem, zadnych znizek, ew zwyzki za wiek-na pewno. ale to zaraz po zrobieniu prawa jazdy i wiek...19 lat.

Gość Anty Link
Podaj kod pocztowy, markę pojazdu pojemność silnika wiek pojazdu wiek właściciela od kiedy prawo jazdy posiadane zniżki lub ilość lat ubezpieczenia A wyliczę ci składkę Jeśli ci będzie ona odpowiadać wszystko możemy zrobić on-line, bez odchodzenia od monitorka :)

Gość Anty Link
To jak ? Nikt nie chce poznać ceny ?