Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewwa33

wyjscie w pracy

Polecane posty

w godzianach pracy jak wychodze to potracają mi za każdą godzinę z urlopu(pracuje w biurze) i jeszcze muszę dzwonić do kierownika jak go nie ma ww pracy(zwol. lek.) czy się zgadza,wpisać do książki wyjść . Jak to jest u Was ,jakich macie szefów ?czasem trzeba iść do lekarza ktory pracuje w godz. mojej pracy.Jak to rozwiązujecie z szefem.Czasem się żle czuje i nie mam siły sie męczyć.

trochę to niepoważnie brzmi, co napisałaś jak idziesz do lekarza w godzinach pracy, to bierz zwolnienie jak sie źle czujesz, to idź do lekarza jak Ci sie nie chce robić, to weź urlop albo sie zwolnij z pracy mam wrażenie, że pracujesz, jakbyś komus tym łaskę robiła

Gość GGGGGGGGGGGGGGGGGGRRRRRR
NO JA MUSZE NP WCZES NIEJ PRZYJSC, jesli p ide na wykałd w pt to potem na st tydzien zamaist na 8 przychodze na 7, zeby te 3 godz nadrobic, a jak nie to urlop bezpłatny, czyli od pencji odliczają przeciez to normalne

Gość pomocy na czym
praca to nie bajka przecież. ciesz sie, że w ogole mozesz wychodzic :P

Ewwa ja rozumiem tylko mi sie nie podoba ,że mam powiadamiać nieobecnego szefa,moim zdaniem wystarczyloby się wpisać do ksiazki ,bo i tak odliczą z urlopu ,moglabym jeszcze odrobić wyjście

Gość bez logowania
Wyjść z pracy bez wiedzy szefa? :D Ty powinnaś go grzecznie poprosić czy możesz wyjść :D

np dzwonią z przedszkola ze dziecko chore ,ale ja nie w yjde tylko czekam do końca pracy ,taaaak?

Gość fdasfsdfdsweqa
nie, no jak dzownia ze dziecko chore to musisz szefowi powiedziec ze potrzebujesz wyjsc. a jak nie ma szefa to dzwonisz do niego i mowisz co i jak. chcesz bez info do szefa ze wychodzisz? tylko z wpisem do jakiejs głupiej ksiazki? chyba cie pogrzało. ile ty masz lat? 15?