Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulek4444444444

Czy powiedzieć prawdę??

Polecane posty

Gość anulek4444444444

Zalozylam fikcyjny profil na nk znaczy z nieprawdziwa miejscowoscia, imieniem i nazwiskiem i zaczelam pisac z fajnym chlopakiem... Teraz on chce sie spotkac a ja boje sie powiedziec prawde... Jestesmy juz bardzo ze soba zwiazani nawet przez samo pisanie... fantastycznie nam sie gada, on podoba sie mnie, a ja jemu - zdjecia. Powiedziec mu prawde??? Boje sie go stracic. (piszemy ze soba juz 2 miesiace)

Gość trudno... ... .
mialam tak samo - tzn nie ze zalozylam profil na n-k , ale podalam nieprawdziwe dane...miejsce zamieszkania, miejsce rpacy itp....czym szybciej poiwiesz mu prawde tym lepiej :)

Gość gjgjgjgi
a zdjęcie swoje tam masz?

Gość anulek4444444444
tak tak swoje :P

Gość trudno... ... .
ten facet jest teraz moim chlopakiem, ale powiedzial mi , ze gdybym p;owiedziala mu o tych klamstwach wczesniej to nie robil by z tego powodu takiego problemu. Jezlei mu na Tobie zalezy to Ci wybaczy :)

Gość anulek4444444444
wydaje mi się że mu zalezy i To bardzo. Opowiada juz o tym ze bede mu robic obiadki, wyobraza sobie nasze spotkanie, dzwoni do mnie. Ale i tak bardzo boję się jego reakcji

Gość anulek4444444444
bardzo bym chciała mu zrobić lodzika ale boję się że jak się dowie o moich kłamstwach to mi nie da do buzi :(

Gość anulek4444444444
już się komuś nudzi :P Kafe kojarzy mi sie serio tylko z jednym - osoby ktore pisza ze autor postu jest na poziomie gimnazjum a potem sami poszywaja się pod nicka autora! :D to jest tylko i wylacznie smieszne. Zal.pl