Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basia >>>

Chłopak mnie uderzył

Polecane posty

Gość basia >>>

wczor bardzo poklocilam sie z moim chlopakiem i on (pierwszy raz) uderzyl mnie 4 razy z tzw liścia. Zrozumial co zrobil, i blaga o przebaczenie, chce wrocic, ale ja nie chce. On mowi ze sie zabije jak nie wroce i ze jest taki glupi, ze nie moze mnie stracic. Nie wiem co zrobic, nie chce wracac, ale boje sie ze on sobie cos zrobi i bede miala to na sumieniu przez cale zycie. Pomocyyyyy!

Gość mokra20
odgryź mu fiutka

Poziom wypowiedzi zarówno Twojej jak i Twojego chłopaka świadczy o tym,że chodzicie do gimnazjum i nie macie zbyt wysokiej średniej :O Co sobie zrobi? Skoczy z krawężnika?? :O

Chodź do mnie to tak Ci przywalę, że zrozumiesz co się robi z człowiekiem, który bije. Prowo jak nic, ale pełno takich wybaczających masochistek na tym świecie

Gość trudno... ... .
tak, a pozniej za kazdym razem jak Cie znowu uderzy to bedzie mowil, ze jezlei go zostawisz to cos sobie zrobi i bedziesz tkwic w takim bezsensownym zwiazku. Niech sobie mowi co chce. Powiedz mu, ze nie ma Cie straszyc bo zadzwonisz do jego rodzicow i powiesz ze grozi ci smaobojstwem itp.

Gość bez logowania
Boratko czy Ty się jeszcze zadajesz z Veritą? :p

Gość shazz
prowo, a jeśli nie, to po prostu go zostaw i nie czuj się winna, nawet jeśli coś sobie zrobi. jego życie, jego sprawa, jednego kretyna mniej będzie. zresztą o wszystko się założę, że to tylko puste groźby. jak ktoś chce się zabić, to po prostu to robi. najtańszy szantaż emocjonalny. żenada

Gość anulek4444444444
ale byliśmy razem ponad 3 lata, twierdzi ze jestem dla niego wszystkim i beze mnie sobie nie poradzi..

Gość anulek4444444444
ojojoj ale niełanie proszę proszę

Gość osdusodvhsv
to zwykły szantaż emocjonalny. wogóle zerwij z nim kontakt i żeczywiści jak jeszcze będzie cię dręczył tym że się zabije idź do jego matki na kawe i opowiedz co sie dzieje. "prosze pani ja się bardzo martwie bo on owiedział, że..." nic absolutnie nic nie tłumaczytego, że cie udeżył.

Ale jak laska daje się bić i przepraszać i w kółko to samo to widać lubi taką zabawę. Bo jakby mi koleś powiedział, że sobie coś zrobi jak mu nie wybaczę to bym poprosiła żeby mi film przysłał z tym jego wyczynem

No tak. Po 3 latach szczęśliwego gruchania facet może się zdenerwować i wtedy kilka liści w twarz jest usprawiedliwione

Gość mandarinkaaa
ja bije mojego narzeczonego. Tzn hmmm często się ciulamy na zarty ale czasami każdego zaboli ;) A on ode mnie często dostaje w łeb albo "muke" ale jak czasami przez przypadek uderze go w twarz, to od razu przepraszam. To najgorsze znieważenie i poniżenie...