Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewna bardzo stara panna

Nie wiem czemu ale jest mi smutno...

Polecane posty

Moj ex sie zeni... Jest mi smutno, poniewaz byl ze mna 5 lat i zawsze twierdzil, ze nie chce dziecka, slubu, a zdradzil mnie z dzieciata rozwodka starsza ode mnie o 5 lat 3 lata temu. I teraz sie zeni... Nie chcialabym juz z nim byc, ale jest mi przykro, ze ja staram sie byc dobrym czlowiekiem, a zycie mi sie nie uklada, a jemu tak... brzydka zazdrosc... jak sie jej pozbyc? Jest mi tez przykro, bo czuje, ze nie jestem warta zwiazku, zakochanego faceta i ze mna nikt nigdy nie chcialby byc na zawsze ani sie ozenic...

:-(

Gość TLP2844
Każdemu byłoby smutno bo ślub kojaży się z czymś radosnym!A jeżeli chodzi o ślub byłego to już wogóle masakra.Ale głowa do góry skoro okazał się debilem i kobieciarzem to nie był wart Ciebie>Penie z tą dziewczyną/żoną też tak postąpi.Zatem ni ma powodu do smutku.Życie jest piękne i nie warto się głupotami przejmować.A o Twojej wartości nie świadczy to czy masz faceta czy nie tylko to jakim jesteś człowiekiem.A jeżeli naprawde tak jak piszesz jesteś dobra to los Ci to wynagrodzi!!!!

Gość TLP2844
Może jestem wśipska ale powiedz ile masz lat skoro mianujesz się starą panną???

Gość TLP2844
"wścipska" :classic_cool:

wiem co czujesz, ja niedawno wyszłam za mąż za wspaniałego faceta ale mimo że kocham go mocno i jestem szczęśliwa zrobiło mi się przykro jak ktoś mi pokazał na nk ślubne zdjęcia mojego ex (byłam z nim zaręczona). poprostu byłam niepocieszona że mu się zycie ułożyło przecież nie powinno bo mnie zranił. ale głowa do góry. znajdź pozytywne strony swojego życia dam ci pierwszy punkt na liste 1. to nie ty jesteś jego żoną i nie musisz się zastanawiać czy jest ci wierny czy nie

Mam 33 lata. Dziekuje za odpowiedz. Wiesz, ja jestem szczesliwa, ze nie jestem z nim, bo wiem, ze obecna partnerke tez zdradzil i poza tym teraz ma chyba problem z alkoholem. Sama nie wiem, czemu mi przykro...? Pewnie ta pieprzona zazdrosc, ze ja nie ulozylam sobie zycia, a on tak, i ze wspolni znajomi zapomnieli juz, ze istnialam i jak sami mowili, ze jestem dobra osoba, dobra partnerka i powtarzaja, jaki byl biedak nieszczesliwy w poprzednich zwiazkach :(