Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieta_Łowca

Mój facet poszedł z koleżanką na kawę

Polecane posty

Gość krwawa pomarańcza
zs uważasz że związek powinien opierać się na umowach?

powinien sie opierac na szacunku, przyjazni i milosci w niektorych sprawach warto jednak wypracowywac kompromisy, najlepiej droga umow, tam gdzie zdania na jakis temat sa podzielone, w innych sytuacjach to oczywiste, ze takiej potrzeby nie ma

Gość krwawa pomarańcza
Każdy wie że zakazany owoc smakuje najlepiej, szczególnie po wielu latach bycia razem. Gdzie często w związek wkrada się rutyna .

Gość pewna załamana
moja sytuacja jest taka: Mój facet chodzi na kawe do swojej przyjaciółki w każdą sobote i w tygodniu czasem. chodzi do niej do skepu. mamy małe dziecko 2 miesiące. Gdy rozmawiam z nim ze nie życzę sobie tego typu postępownia to obraża się na mnie i uważa że jestem zazdrosna po czym robi swoje. ostatnio powiedzial mi nawet że jej bardziej ufa niż mi. co mam robić on ma gdzieś moje zdanie i nie reaguje na to co ja mówie.pomóżcie

Gość gość
odpowiedz sobie sama po co ci taki związek facet cię nie szanuje woli spędzać czas z inną kobietą niż z tobą nie pomaga przy dziecku jasno mówi, że bardziej ufa innej nie liczy się z twoim zdaniem Tyle na podstawie krótkiego postu - strach pomyśleć co się dzieje więcej. To parodia a nie związek. Tego chcesz? On się nie zmieni. Musiałabyś być dla niego bardzo ważna żeby się starał, a skoro Cię olewa to nie jesteś. Przykre ale prawdziwe

Gość pomaranczlala
To nie jest tak, że jeśli Ci mówi o tej dziewczynie, to ma czyste sumienie. Oczywiście totalny bydlak by nie powiedział, ale można założyć, że narzeczony autorki do takich nie należy. Może on powiedział o niej właśnie dlatego, że go gryzie sumienie i w ten sposób czuje, że już jest fair?

Gość pewna załamana
ona ma męza i dwójke dzieci i mój facet też go zna i też się z nim przyjazni. chciał żebym i ja z nimi utrzymywala bliskie kontakty ale ja ich nie lubie i nie zamierzam się spoufalać na siłe. kazałam mu wybierać albo ona albo ja. Wybrał ją. powiedział że to jego przyjaciele. choć ostatnio się z nią kluciłam i powiedziała zę mam dziecko z nieprawego łoza bo nie mam slubu z nim to on nadal stoi za nimi. choć obraziła mnie, jego i nasze dziecko. nie mam za bardzo gdzie pójść ani zbyt wiele kasy ani pracy co ja mam począć

Gość gość
współczuję :-o