Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tola fasola

Smarujecie się czymś na rozstępy?

Polecane posty

Ja na ostatniej wizycie zapytalam lekarza czym można się smarować, nie chcial za bardzo nic sugerować z leków,ale powiedzial ,ze w ciaży naj odpowiedniejsza bedzie zwykla oliwka dla dzieci, ze jest w miare skuteczna jezeli uzywa sie jej systematycznie.Ale chcialabym wiedziec co wy stosujecie????

Gość tra la
ja nic nie stosowalam i nie mialam rozstepow inne baby smarowaly sie wszystkim co mozliwe a rozstepow mialy wiecej niz zdrowej skory... To jest sprawa raczej genetyczna.

Gość lekarz ma racje
ja smarowalam sie oliwka codziennie wieczorem brzuch i pupe i zero rozstepow, a w ciazy bylam 3 razy. Sasiadka kupywala jakies super drogie kosmetyki a jak ja zobaczylam na plazy to bylam w szoku jakie ma rozstepy.

Gość ja używam fissan
w poprzedniej ciąży też. 0 rozstępów, skóra jędrna:)

Gość mamadomina
w ciazy duzo liwki, krem AA dla kobiet w ciazy, DO TEGO CODZIENNIE POD PRYSZNICEM MASAZ REKAWICA MI po porodzie MUSTELA zel poporodowy 2 razy dziennie i caly czas rekawice pod prysznicem brzuch super, bez rozstepow wyszly niestety w okolicach pachwin w gornej czesci ud, takie malutkie, widac w sumie jak sie opale ale dzialaja mi na nerwy, wyszly dopiero po porodzie jak schudlam dodam ze przytyla 26 kg w ciazy, schudlam w 3 m-ce, moze za sybko

Gość mamunia 33
polecam ELANCYL GALENIC od 4go miesiąca stosowalam i zero rozstepow, a brzuszek po porodzie byl super

Gość lalalaloi
ja smaruję się eveline. Na brzuchu zero rozstępów na piersi się za to pojawiły. piersi nie smarowałam niczym, dopiero jak te cholerstwa powychodziły. Tez zawsze uważałam, że to sprawa genetyki. Moja mama 4 dzieci urodziła, zero rozstępów. więc się nie smarowałam specjalnie. a tu proszę:/