Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 54g65g45

Jak rozjaśnić włosy ze średniego blondu??

Polecane posty

Gość 54g65g45

Moje wlosy ciemnieja od stosowania olejku rycynowego i amli, chciałam je czyms rozjasnic,ale jeszcze nie farbowac, czy da jakies szampony albo cos podobnego,do zastosowania w domu co rozjasni wlosy, nada im troche zycia??

Gość hgnjbhngbn
upupup

nie sądze, ja sama próbowałam cytryną, rumiankiem.. ale nic z tego. słyszałam, ze nakladanie wody utlenioej i suszenie i tak ciąąąąągle rozjaśnia włosy, ale przy tym niesamowicie niszczy.. także nie polecam. spróbuj jakaś szamponetką czy cuś? :)

Gość hgnjbhngbn
tzn wiem ze rumianek itp nie dzialaja, chodzi mi o takie bardziej specjalistyczne srodki... a szamponetki te takie 6-8 myc moga sprawic ze moj kolor bedzie lepiej wygladal? strasznie boje sie farbowac,boje sie ze wyjdzie jakis dziwny kolor,albo ze zniszcze wlosy i bede zalowac:/

tzn szamponetka rozjasni Ci włosy troche napewno, pozatym po szamponetkach włosy się odżywiają, błyszczą i wgl są swietne.. ale nie używaj palete! bo to jest okropieństwo.

Gość hgnjbhngbn
wiem,czytam teraz caly czas o tych szamponetkach,kupie joanne chyba piaskowy blond, tylko mam nadzieje ze nie bedzie to zolty tylko bardziej w siwy wpadajacy odcien

garniera tez polecam ;) kiedys sie farbowalam joanna i nie chwyciło nic,

Gość hgnjbhngbn
napalilam sie na tą joanne,ale zobacze w drogerii,a w ogole mozesz mi powiedziec jak wyglada takie farbowanie szamponetka? czy to mam nalozyc/wmasowac we wlosy,ale jakos uwazac,zeby nie dotknac skory glowy? czy nakladac z glowa w dol,czy jakos pasmo po pasmie?

Gość gfccdd
up czy trzeba uwazac na skore glowy??