Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciemnamgielka.

cyberseks

Polecane posty

Gość ciemnamgielka.

Wczoraj na czaterii uprawiałam cyberseks na privie 3 raz. Musze przyznać, że panowie byli całkiem przyzwoici - sprzęt bardzo dobry, klaty też. Szmacę się wirtualnie

Jestes rozgrzeszona ;) ... ale dlaczego tylko 3 razy? - czyzby Twoje potrzeby nie byly zbyt ogromne? ;)

Gość ciemnamgielka.
Sama nie wiem dlaczego to robię. Na co dzień jestem cichą studentką, taką która zawsze spuszcza wzrok kiedy patrzy na nią facet. Na czaterii nie mam absolutnie żadnych oporów. Pokazuję wszystko.

@ ciemna ... a jak z Twoimi potrzebami? Posiadasz je olbrzymie i szybko sie podniecasz? Jak to mozna sprawdzic, na przyklad wyobrazasz sobie sytuacje ... jedziesz winda ... do ktorej wchodzi niezwykle przystojny i atrakcyjny osobnik. Ty oczywiscie spuszczasz wzrok ... ale on swoja dlonia delikatnie chwyta Cie za podbrudek ... i unosi ja do gory, a Ty spogladasz prosto w jego oczy. Widzisz w nich, ze pragnie tylko jednego ... i nagle czujesz, ze jego dlon wedruje pod Twoja spodniczke ... ... no dobra, dalej nie bede pisal, bo to ma byc tylko test. Wyobrazilas sobie te scenke i chetnie ja czytalas?

Gość ciemnamgielka.
Jak spotykam takiego faceta w windzie, to oczywiście spuszczam wzrok. Ale wyobrażam sobie coś innego. Łapię go za krocze i zaczynam masować, potem klęczę przez nim i robię mu loda. Kiedy się spuści podnoszę się i wychodzę z windy.

A Twoje potrzeby? Heh ... ja mam podobnie, w sensie, ze jak cos sobie wyobrazam ... to moje potrzeby schodza na drugi plan, albo inaczej, wieksza przyjemnosc daje mi "dobieranie sie" ;) A to nie umowilabys sie z nim na powtorke? :) (nie pytam bez powodu)

Gość ciemnamgielka.
Moje potrzeby są bardzo duże.

A jak z powtorka w windzie? ;) Hmm ... skoro takie duze ... to pewnie nie mialabys oporow przed tym, zeby ktos sie do Ciebie dobral? ;)

Hehe, i myslisz, ze tak od razu? Nie wolalabys, by jego dlon powedrowala najpierw w okolice Twoich piersi, by je delikatnie wzburzyc? Druga dlon miedzy krocze, by przygotowac teren ... no wlasnie, ale do czego? Do wprowadzenia, czy tez do zlizania sokow? Jakies preferencje?

Gość ciemnamgielka.
Męczą mnie te "gry wprowadzające". Lubię szybko i ostro.

Gość musisz zaczac sie sexi ubierac
np. obcisle skórzane spodnie - wtedy i tez windy zacznie pierwszy

Gość ciemnamgielka.
Wczoraj szmaciłam się 4 razy. Jestem sobą przerażona.

Gość gdzie cie mozna spotkać mgiełk
na tej czaterii ;)

mgiełka, mysle ze bym Ci sie spodobal skoro lubisz przystojnych i wysportowanych facetów. Nigdy nie uprawialem cyberseksu.. moze bym sprobówał. Co Ty na to?

Gość ciemnamgielka.
Wpadnij dziś na seks-kamerki o 22 zobaczymy co da się zrobić.

Gość lkdsgh
jaki masz nick gadaj szybko już!

Gość cytrus1
ciemnamgielka nie wiem na jakiej seks czteri operujesz ale zapraszam na CAM4.COM znajdziesz mnie pod tym samym nickiem(nie codzien ale 21/01 bede buszowal po22giej)i dodam ze jest to wciagajace podniecajace,przyspiesza bicie ...sam sie nie poznaje ,ale mi sie podoba. A dla koneserow erotyki polecam VOUYEAR WEB

Gość gość
Juz biegniemy

Gość Pasazer10
Dlaczego nas tak podnieca jak ktoś inny ogląda nas nago?