Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śliweczka22

szukam odpowiedzialnego faceta,mam 2 dzieci...

Polecane posty

Gość śliweczka22

jestem w zwiazku ale moj facet mnie nie kocha zdradzil mnie i nie widze przyszłości w tym zwiazku,poza tym naduzywa alkoholu a tego nienawidze

Gość pilnuj dzieci
a nie szukasz 3 dzieciaka

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
A czy Ty autorko jesteś wystarczająco odpowiedzialna, że masz 2 dzieci i dopiero teraz szukasz odpowiedzialnego faceta? Myślisz, że jakiś przy zdrowych zmysłach się skusi?

Gość lecz sie dziewczyno...
nie daj ze kobita po przejsciach to jeszcze 2 bachory na utrzymaniu... no way !

Gość zyzyzxyzyy
gadaj od razu, że szukasz owego taty dla bachorów

Gość opole
no , ci moge tylko dobrze zrobic

Gość śliweczka22
w takiej sytuacji kulę się panicznie w narożniku przedpokoju po czym popiskując wrzaskliwie wycofuję się z mieszkania przy okazji filuternie merdając moim kosmatym ogonkiem i spryskując sąsiadów za pomocą gruczołów krokowych

Gość ona wyglada jak
Autorko czy te 22to twoj wiek? Faceci są różni,wcale nigdzie nie jest powiedziane że kobeta z dwojka dzieci nie znajdzie już nikgo.

Gość śliweczka22
nie. naprawdę ma 47 lat

Gość śliweczka22
ona wyglada jak tak mam22 lata co w tym dziwnego ze szukam faceta?co mam do konca zycia byc sama i zajmowac sie dziecmi/

Gość no masz zajmowacsię dziećmi
bo je wydałaś na świat, a obcy facet cudzymi bachorami zajmowac się nie będzie.Cipe tez masz pewnie skapeciałą

może ten potencjalnie chętny facet powinien przed spotkaniem przynieśc wyciąg z banku, zaświadczenie o zarobkach i numer polisy co?

Najpierw powinnaś zakończyć związek a potem dopiero szukać i na pewno nie tutaj - na kafeterii, ale w realu bądż portalach randkowych. Takie tematy na kafe, gdzie laski szukają ponoć kogoś są bez sensu bo jak ktoś pojawi się chętny, to dziewczę albo znika, albo wymiguje się.

Dziewczyno jeszcze nie skończyłaś jednego związku a już szukasz drugiego? Dziwne? Wiem, że Ci nie jest łatwo, jesteś młoda i chciałabyś być szczęsliwa, ale sądzę, że teraz powinnaś się skoncentrować w pierwszej kolejności na szczęściu swoich dzieci. Nie można szukać kogoś na siłę, na zastępstwo.

Gość chłopak.456
dziewczyno nie czytaj tych głupich wypowiedzi one są głupie a na dodatek obraźliwe dziewczyna z dziećmi jest bardziej sexowna opiekuńcza odpowiedzialna bądziej szanuje chłopaka niż te które nie mają dzieci co tylko im imprezy w głowie i zabawa mamuśki są super i dobrze gotują jakbyś chciała popisać to mój numer 665294562

Gość mstoklosaz
Co za debile!!!przykro mi,że Polska to siedlisko takich zacofanych kolesi.Nie martw się,ci co opisali pewno sami zostawili swoje dzieci i zero w nich instynktu.Szanuję Twoją decyzję,to nie te czasy,w których koleś robi co chce a Ty wiernie i z pokorą to szanujesza,co za ciemnogród!!1kompleksiowi faceci to nawet nie czytaj:}

Gość gość
ciemnogród bo mężczyźni chcą wychowywać swoje dzieci? Bo nie chcą być brani dopiero teraz jako deska ratunkowa czy wyjście ewakuacyjne? Pytanie czemu teraz dopiero autorka szuka odpowiedzialnego faceta a nie szukała na początku? Czemu wybrała gościa nadużywającego alkohol skoro jej to przeszkadza? Nie gadajcie bzdur, że faceci od tak w ciągu jednego dnia się zmieniają i ,że kiedyś byli zupełnie inni bo to nie prawda.

Gość gość
fajnie gdy jakis debil wygrzebie stary temat, sprzed kilku lat i odpisuje autorowi :D

Gość mstoklosa23
Fajnie gdy kolejny odpiszę pierwszemu na temat z przed lat:} Mniejsza z tym,nikt Pana nie prosi o bycie deską ratunkową,czy kołem..piątym u wozu:}Pozdrawiam,i mam nadzieję,że Pani znalazła Pana,który na przykład nie może mieć swoich dzieci,i żyją sobie teraz w szczęściu:}papa.