Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bad mommy

Dzisiaj się wkurzyłam i...

Polecane posty

Gość Bad mommy

Zredukowałam o 3/4 zabawki 2 letniego synka. Większością się nie bawi, tylko burdel non stop był. W szafie siedzą i może za 2 miechy będzie zmiana to się ucieszy :P.

Gość ja sie ostatnio wkurzylam
jak moja cora rzucala zabawka i wpieprzylam ja do pieca :D taki impuls :P

Gość mama 2,8 latka
Ja tez sie do tego przymierzam.Wszędzie poutykane zabawki.Mam dość:O

Gość tez tak zrobilam
jakoś w październiku czy w listopadzie. Przyniosłam worki i wywaliłam połowę na strych. Bylo czysto i przejrzyście. Po mikołajkach i świętach jest tego tałatajstwa więcej niż zanim wyniosłam te worki. Robota głupiego. Mam cały strych w zabawkach a w pokoju nie ubywa bo co ja wyniosę to dziadkowie znoszą nowe.

ja sprzedalam czesc przed swietami, od listopada chodzilam z corka po sklepach z zabawkami robic 'badania' i obserwacje czym sie interesuje. Wyczyscilam i pozbylam sie starych zabawek a w zamian kupilam (albo dostala) nowe. Tez kurcze nie wiem po co jej tego tyle;-/

Gość Bad mommy
Dzisiaj w końcu zaczął się bawić a nie przerzucać je z jednego kąt w drugi. Widać co za dużo to niezdrowo :P.

Ja mam 6 dużych pudeł w piwnicy w domu zostały 2 a i tak się nimi nie bawi. Dostała na święta kasę fiskalną z warzywami i innymi pierdołami i to jest jej ulubiona zabawka jak narazie. Czasem tylko coś z klocków budyje i na hulajnodze jeździ

Gość lennnnnnn
no proszę jaka mamuś,a burdel w domu non stop, to się sprzata, co, chciałaś mieć dziecko bez żadnej pracy, nie ma tak, dziecko to zapieprz 24 godzin an dobę.