Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany Grzesiek

chcę zaimponować dziewczynie, ale czy to dobry sposób?

Polecane posty

Gość zakochany Grzesiek

Mam 18lat. W przyszłym roku w maju piszę maturę, więc powinienem już myśleć o wyborze studiów. Praktycznie od pierwszej klasy liceum wiedziałem, że chcę studiować filologię polską, ale trzy miesiące temu poznałem dziewczynę. Jest ode mnie o dwa lata starsza i studiuje ekonomię. Zakochałem się w niej, ale nie wiem, czy jej na mnie zależy. Dowiedziałem się, że imponują jej lekarze. Pomyślałem, żeby zmienić swoje plany i jednak studiować medycynę, którą interesowałem się w podstawówce. Myślałem wtedy, a właściwie byłem przekonany, że zostanę lekarzem. Co zrobilibyście na moim miejscu.

Gość Lidka Akdil
Fajne prowo

Gość lesny dzban
powiem ci tak, studia medyczne to o niebo lepszy wybór od filologii po której będziesz pewnie ulice zamiatał ale w wyborze studiów nie sugeruj się tym co jakiejś tam dziewczynie imponuje bo to niewiarygodnie głupie podejście do życia :O

Gość Lidka Akdil
Ej ty xDORA, nie zniechęcaj chłopaka. Kto ci dał prawo. Medycyna lepsza od fil.polskiej;-)nie sadzisz? Co bedzie robił po filologii

Lidka - pisze z autopsji :D Wybralam studia, ktore srednio mnie interesowaly, jednak teraz sie ciesze, bo dzieki temu mam fajna prace, ale jak cos czlowieka nie za bardzo pociaga,to idzie tak sobie, z musu :o A w przypadku Grzeska jest jeszcze ten fakt, ze on chce to zrobic dla dziewczyny - no naprawde gratuluje pomyslu, jesli sadzisz,ze jej tym zaimponujesz,bo ona lubi lekarzy, domniemam, ze ginekologow :P