Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brozega

czy coś mi jest ?

Polecane posty

Gość brozega

Witam. Chciałam się zapytać co mi jest bo bardzo się martwię a do ginekologa idę dopiero w poniedziałek. od 15 dni biorę pierwszy raz w życiu tabletki antykoncepcyjne ponieważ niecały miesiąc temu wykryli mi torbiele i te tabletki są jako tabletki hormonalne. 1 stycznia uprawiałam z chłopakiem petting chociaż on nie wkładał mi palce do pochwy, jedynie dotykał mojej łechtaczki. I na góra 2 sekundy dotknął swojego penisa do moich narządów. zgodnie z terminem powinnam dostać okres 2 stycznia , lecz dostałam 3 stycznia co wydaję mi się normalne.W ten dzień zgodnie z zaleceniem lekarza zaczęłam brać te tabletki hormonalne ( wcześniej przez tydzień brałam antybiotyki " ananase ") 1 dzień mojego okresu był bardzo skąpy głównie brązowe plamki. 2,3,4,5 dzień już normalnie obficie. Potem 6,7,8,9,10 i 11 dnia miałam same brązowe plamki. Na 3 dni miałam spokój a teraz dziś znów z mojej pochwy wyszła lekko brązowa wydzielina i czarne skrzepy. Od kilku dni mam bóle podbrzusza, ból prawego, czasem lewego jajnika i biegunkę oraz kilka dni temu przez dwa dni bolały mnie łydki. Co mi jest ? Czy to jakaś choroba, czy te torbiele dają o sobie znać czy może jestem w ciąży ? Przepraszam, że tak wszytko dokładnie opisałam co może być niesmaczne, ale na prawdę się martwie :)

Gość Dr Qłin
Moja diagnoza jest prosta: martwiczny gnilec pizdy! Lekarstwo: wapno gaszone!