Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linijka27

złe samopoczucie po odstawieniu od piersi czy ciąża?

Polecane posty

Gość linijka27

witam, odstawiłam córkę od piersi ok. 1,5 tyg temu, z dnia na dzień, nie ma i już- 2 latka ponad to i tak za długo, ale od ok. tygodnia zle się czuję, ciągłe bóle podbrzusza ,zdenerwowanie, ciągłe napięcie, kibelek też częsciej, lenistwo..dzidzi następnej jeszcze nie planowaliśmy, testu nie robiłam ,poczekam do końca miesiąca, kiedy to powinien pojawić się okres, kobietki kochane, czy moje samopoczucie- okropne jak dotąd może być przez odstawienie córci od piersi? czy raczej bardziej możliwa kolejna niunia???

Gość no jak masz miec okres
pod koniec miesiaca to teraz masz owulacje wiec w ciazy na 100% nie jesteś jeszcze.

Gość kokoszanka33333333
lamijka a ty masz z głowa problem??nie masz co napisac to won nie udzielaj sie w kwestiach tobie nieznanych!!!!!!!dziecka nie mozesz miec?? sorrry nie tu poccieszenia szukaj!!!!!!!!

Gość hahahhah
lamijka czego ty tu szukasz? nudzisz sie? bajka dawno była i do lozeczka spac))))))))

Gość TO ODPWIEDZIALYSCIE((
PORAŻKA JAK CZYTAM JAKIE BZDURY WYPISUJECIE!!!!! LUDZIE MAJĄ PYTANIA A WY ICH WYZYWACIE!! TO FORUM JEST DO NICZEGO CO MĄDRZEJSZE STĄD ODEJDZIE, CO GŁUPSZE -NADAL ZOSTANIE ZE SWOIM PROBLEMEM I GLUPIMI KOMAMI,POJDCZICE PO POMOC GDZIES INDZIEJ A DZIECMI NIECH RODZICE SIE ZAINTERESUJA,BO TO CO CZYTAM, WASZE KOMY SA PONIZEJ LUDZKIEJ GLUPOTY-MPISZ JESLI WIESZ COS NA JAKIS TEMAT, NIE WIESZ MORDE W KUBEL, NO TAK CAŁA POLSKA , A INNI SIE DZIWIA ZE POLACY TO GLUPCY

Gość NO TAK))
znajdzie sie taka jedna Lamijka i psuje opinie wszystki kobietom- a przeciez to dziecko-lub kobieta nie mogaca miec potomka((przykre ale jesli ma problem to- nowy temat - i szukaj pocieszenia

Gość linijka27
myślałam, że znajde podpowiedz, poradę ,a tu krytyka, dzęki już w razie problemu wiadomo , gdzie się zwrócić)))))))p