Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahh gdzie te czasy

Ile mieliście lat w np 1995 r. ?

Polecane posty

Gość ahh gdzie te czasy

ja byłam dzieckiem w latach 90. i były zajebiste te czasy :) troche zaluje ze nie jestem 10 lat starsza, bo bycie nastolatkiem w tamtych czasach to dopiero jest cos :)

Gość motylek 1021
ja mialam 5

hmmm za moda tamtego czasu to ja nie tęsknie. Lady Di a u nas pani Kwaśniewska pamiętacie jej kolorowe kostiumy to były hity modowe tamtego czasu. Nie dziękuje. W muzyce największe hity w Polsce to Disco Polo (serio). 1995 to także czas denominacja złotówki więc finansowo także Polacy stawali przed problemami. Jest jedna rzecz jaka kocham w latach 90 to samochody. Slk lub z3 (co prawda 1996 oba) to nadal piękne samochody które chciałabym posiadać. Także porsche z lat 90 są moimi ideałami samochodów. W kolejnej ukochanej mojej dziedzinie czyli it także było średnio więc chyba jednak wole okres w którym ja dorastałam.

Gość ja sadze, ze ma jakies problem
ja tez 14 :) pamietam mode na getry z rozszerzeniem na doel do tego koszule w krate i aksamitki, literki tworzace imie na rzemyku itd

Gość ...taka jedna ja...
Ja mialam 10... Co ja bym dała, żeby wrócić do tamtych czasów beztroski:O Super było, nie to co teraz, klapki na oczy, komp i wszechobecna durnota...

Gość Eheeeeeem ;d zajebisty rok ;)
ja się urodziłam ;d 26 lipca .. 95

Aż 5 :) hehe było świetnie ... chciałabym wrócić do tych czasów :D gdy się nie miało problemów... jedyne problemy były takie że za mało piasku w piaskownicy :D hehehe

Gość gość
ja miałem 5 lat