Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet 28 xx

Samotnosc Mnie Wykańcza

Polecane posty

Gość facet 28 xx

czy ktos ma taki sam problem jak zyc z samotnoscioa? czy dla faceta takiego jak ja nie ma juz szans na poznanie dziewczyny?

Gość złudne marzenia
nie ma. sam musisz cos z tym zrobić!

Gość milka_milka
mnie też - jakiegoś doła złapałam na sylwetra, wokół same pary... Akurat jest tak, że jestem sama. Jestemz tych osób, które są same, bo jakoś nie ma tej chemii. Nie jest to spowodowane wybujałymi kryteriami... Cenię inteligencję, ematię, radość z życia, kulturę osobistą... Nie będę Wam mówiła, że nie patrze na wygląd, bo na pewno patrze nawet nieświadomie :) niemniej, podobają mi się faceci konkretni, czyyli dobrze zbudowani (i nie mam tu na myśli panów pakujących dniami i nocami na siłowni), dla mnie facet musi być taki misiowaty :)

To ja też się dołącze- właściwie to już straciłam wiarę że nie bede kiedyś samotna, nie moge trafic na odpowiedniego ... ale może tak po prostu ma byc i już i nic nie wskuram na to ehhh...

Gość milka_milka
Ja wierzę, że człowiek trafi w końcu na odpowiednią osobę w najmniej oczekiwanym miejscu. Prawda jest taka, że samo się nic nie dziej i siedząc w domu nic nie wpadnie w ręce. Zresztą lepiej być samemu niż z nieodpowiednią osobą - być dla samego bycia.