Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yellow1111

CIAZA PRZY TABLETKACH

Polecane posty

dziewczyny czy ktoras moze mi doradzic. bralam yasmin prawie 2 lata, zrobilam przerwe 3 miesiace i wrocilam na yasmin , obecnie jestem na czwartym opakowaniu, zostala mi ostatnia tabletka, 3 dni temu mialam lekkie plamienia, co nigdy sie nie zdarzylo nawet w pierwszych 3 miesiacach. Dodam ze pominelam 2 tabletki w drugim tygodniu, i nie zabespieczalam sie dodatkowo. pod objawy ciazy moge dopasowac tez ze jestem ostatnio senna, i mam zwiekszony apetyt, bola mnie tez piersi ( co prawda bol zdarzyl sie w poprzednich 3 miesiacach po powrocie na yasmin) wszystkie objawy moga byc spowodowane niekoniecznie ciaza, ale zastanawiaja mnie te plamienia. czy moze byc to objaw ciazy?? czy jesli jestem w ciazy to krwawienie z przerwania wystapi?? i kiedy najelpeij bedzie zrobic test? z gory dzieki za pomoc

Brałam yasmin przez 1,5 roku i teraz jestem w 5 miesiącu ciąży a nie pominęłam tabletki.Nie dostałam krwawienia z odstawienia. Wydaje mi się,że u ciebie te plamienia są spowodowane pominięciem tych 2 tabletek.Na początku brania też zapomniałam o jednej i plamiłam. Wymienione objawy mogą być spowodowane różnymi rzeczami,na ciążowe trochę za szybko.Test najlepiej zrobić jak okres zacznie się spóźniać.

DLACZEGO PISZESZ W TEMACIE "CIĄŻA PRZY TABLETKACH" JAK NIE JESTES PEWNA,MOZE TAK TEST A NIE ZARACAJ DUPY INNYM DURNYM PYTANIEM

Gość jajajajjaja
tak plamienia sa spowodowane tym ze zapomnialas tych 2 tabletek i spadly Ci hormony, ale mozliwe za moglas tez zajsc w ciaze wiec najlepiej zrobc test za ok tydzien, ja mialam takie plamienia jak sie raz spoznilam z tabletka 12 godzin i lekarka mi powiedziala ze to normalne, i lamienia tez moga wystapic pry antybiotykach stresie itp. natomiast ja przy okazji mam takie pytamie biore tabletki 2 i pol roku i nigdy mnie brzuch nie bolal jestem przy 6 tabletce i mnie zaczal bolec jak na okres i w dodatku wczoraj mi sie pojawil przezroczysty sluz a nigdy takiego nie mialam, miala tak ktoras z was??