Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawostka83

Depilacja intymna - dla siebie, czy dla faceta??

Polecane posty

Gość ciekawostka83

Pytałam już o to na forum Zdrowie i Uroda, ale niewielki odzew był :) pewnie takich topików mnóstwo już było, ale mi nie chodzi o przerzucanie sie argumentami za i przeciw (ja jestem na nie ;)). chcę po prostu dowiedziec się, czy dziewczyny depilują się dla siebie, czy dlatego, że ich faceci tak lubią ;)

Gość ja22232
Ty jesteś za depilacją czy przeciw?

Gość Nowy Ogier
Obydwie mozliwosci sa prawidlowe. W cieplych krajach kobiety gola sobie wlosy miedzy nogami ze wzgledow higienicznych. Wiem ze wiekszosc turczynek jest wygolona. Mi sie podoba wygolona kobieta.

Gość ciekawostka83
ani za, ani przeciw - każdy robi to, co chce i tyle. A ja - nie depiluję się "na łyso", bo to moim zdaniem dziwne i mi się nie podoba.

Gość ja22232
Podobnie jest z Egipcjankami

Gość Nowy Ogier
Zalezy co kto lubi. Ale tzn ze wogole to sobie podcinasz wlosy?

Gość ja22232
Aja rónie czasami na zero,czasami zostawiam paseczek ,a i bywa pas startowy lub wzorek ,strzałka ,piorun,-różnie bywa jak wyjdzie ,a jak coś nie wyjdzie to łysinka

Gość ciekawostka83
Nie :) :) :) mam busz, takie krzaki że nawet przez nogawki spodenek wychodzą.... Co to za pytanie ;/ dbam o siebie, również tam i tyle w temacie. Nie o tym topik :)

Gość Nowy Ogier
Ja najbardziej lubie calkiem wygolone, chociaz wzorki tez sa ladne np. w ksztalcie litery V albo Y. Ja gole mojego penisa juz od wielu lat (czesciowo), i ladnie jest.

Gość onnnaa
Nowy Ogier------nie ze wzgl.higienicznych,tylko estetycznych. Bo właśnie włosy są jak najbardziej naturalnie hihieniczne jezeli sa utrzymane w parwidłwoej czystosci,wtedy zatrzymują wiele zarazków.

Gość A ja nie
Ja chodzę z krzakiem na piczy, czasem go zgolę, czasem wyrwę woskiem, a czasem tylko przytnę. Nie robię nic, dopóki mi nie zacznie przeszkadzać w treningach. Mam faceta od kilku lat (ja mam 20) i jemu też to nie przeszkadza, czasem tylko pomarudzi że mu kłaki w zęby wchodzą... Ale łysa pipa wygląda nieładnie. Mój najbardziej lubi jak mam krótkie włoski. oczywiście używam ładnie pachnących środków do higieny, bo inaczej cholera wie jak co by się tam działo.... teraz mam miodowy.

Gość ja22232
odpowiadając na temat ,ja z reguły dla siebie ,ale???z facetami różnie bywa i czasami jemu też się należy jakaś niespodzianka ,coś w rodzaju urozmaicenia seksu,bo oni lubią patrzeć na nasze łona i przynajmniej mój uwielbia zmiany fryzurki

Gość Nowy Ogier
ja22232 - masz w 100% racje, ty wiesz co faceci lubia.

Gość ja22232
Jeszcze tylko jedno dopowiem że faceci lubią dominować i bywa tak że jestem uległa i pozwalam jemu zrobić na łonku jakiś wzorek ,coś w rodzaju gry wstępnej ,ma wtedy ogromną radochę że on cos sam może wymysleć,pewno zaraz ktoś mnie skrytykuje ale tak lubię i już

Moim zdaniem golenie sie w miejscach intymnych jest bardziej higieniczne, ale wtedy jesteśmy narażeni bardziej na zakażenia. Ja osobiście robię to dla siebie ;)

Gość aktualnie dla siebie
tylko i wyłącznie dla siebie - bom sama, samiuteńka, chłopa brak, a jednorazowe przygody mnie nie kręcą, więc nikt mi tam nie zagląda już od jakiegoś czasu, a i tak jestem zazwyczaj dokładnie wydepilowana. Po prostu tak lubię.

ja chyba raczej dla siebie bo jak nie mialam chlopaka i bylam virgin tez to robilam, ze wzgledow estetycznych

Gość Nowy Ogier
Seks z wydepilowana jest lepszy.

Gość uppupupupu
upupupu

Gość ja z kolei,jako facet,
uwielbiam włochatki,są takie podniecające ....

Gość Nowy Ogier
Ja dzisiaj bylem w saunie, wiec wczoraj mojego penisa ladnie wygolilem, pare wloskow zostawilem. A dziewczyny w saunie to prawie wszystkie wygolonone, co niektorem z kolczykami na cipce.