Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nomorepain

Boje się, że się zakocham!!!

Polecane posty

Gość nomorepain

NIE CHCE!!! Nie chce marnowac nikomu czasu i ogólnie życia! Nie chce, żeby ktos był przeze mnie nieszczęsliwy. Nie lubie kiedy ktos się za mnie wstydzi..a ja jedyne co potrafie, to tylko przynosic wstyd!!!!

a dlaczego? Na pewno nie,każdy popełnia jakieś głupie rzeczy.. :( a o co konkretnie chodzi ? 🌼

Gość nomorepain
jestem śmiecim, po prostu

Gość nomorepain
śmieciem*

Gość majucha
ale nie mow tak o sobie!! dlaczego tak sadzisz :( na pewno nie jest tak zle jak Ci sie wydaje!

Gość nomorepain
nie mam już nawet koleżanek. Staram się jak moge oszczędzic ludzio mojego towarzystwa. Czuje się tak jakbym miała przepraszac każdą napotkana osobę za to, że jestem, istnieje. Bo powinnam tak robic...przepraszac, bo jestem zerem.

Gość nomorepain
ludziom*

Gość majucha
a skad takie niskie poczucie wlasnej wartosci? ktos Ci cos zlego zrobil albo powiedzial cos przykrego ze tak myslisz? po czym sadzisz ze jestes tym "zerem"?

Gość nomorepain
nikt i nic nie powiedzial, nie zrobic. -jestem strasznie tępą osobą -brzydka -nudna -bez wykształcenia (nie podeszłam do matury, bo wiedziałam, że jej nie zdam) Wyobrazasz sobie sytuacje kiedy chłopak przedstawia mnie swoim znajomum, bądz co gorsza rodzinie??? Co on móglby o mnie powiedziec? TO JEST IWONA!! Nic więcej!! A wiadomo, każdy chce pochwalic się swoją dziewczyną. A ja, ani ładna, mądra...NO NIC!!

Gość majucha
nie wmawiaj sobie ze jestes tepa! do matury zawsze mozesz podejsc a potem na studia isc - na nauke nie jest nigdy za pozno! bycie osoba brzydka to pojecie wzgledne :) jednym sie ktos podoba drugim nie - i tak to juz jest. owszem wyobrazam sobie sytuacje w ktorej Twoj chlopak przedstawia Cie jemu znajomym albo rodzinie : "to jest Iwonka moja dziewczyna" :) a po co ma mowic czego to Ty nie studiujesz gdzie nie bylas jaka Ty madra nie jestes...milosc to milosc a nie chwalenie sie druga polowka na prawo i lewo bez przesady :):) glowa do gory Iwono bo wcale nie jestes ani zerem ani tepa osoba. musisz po prostu wziac sie do kupy i zaczac cos robic - czy to praca czy wlasnie jakas szkola :) da sie tylko trzeba chciec

Przestań! :( Nie podeszłaś do matury to nie oznacza,że jesteś zerem!! Możesz zrobić różnego rodzaju studium policealne,ewentualnie podejść do matury jeszcze raz,to nie aż takie ciężkie.Ja za pierwszym razem tez nie zdałam. Co do wyglądu to na pewno nadinterpretacja z Twojej strony. Nudna?Na pewno nie! Po prostu sobie wmawiasz,może bardziej nieśmiała niż nudna?To się da zmienić,uwierz mi.. A na jakiej podstawie wysuwasz wnioski,że głupia?WIEM,że inteligencja to nie tylko gramatyka ale po Twoich postach zauważyłam,że zdanie skleić umiesz, jakiś większych błędów też nie widzę także głupia to Ty raczej nie jesteś..moze troszke niezaradna..Do ludzi kochana to powinnaś jak najwięcej wychodzić bo Ty sobie wmawiasz,że jesteś 'śmieciem' co jest błędnym pojęciem.

ile masz lat dziewczyno, ze wszystko przekreslasz? sesese czesc :) :):) spójrz na to z innej strony, co stoi na przeszkodzie, żeby to zmienić? nie dla faceta, nie dla jego rodziny, dla siebie !!! napisz proszę gdzie mieszkasz, może będę w stanie coś sensownego doradzić ;) dlaczego boisz sie spróbowac?