Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewnego razu w lesie

Dziewczyny, PILNE! Potrzebne szybko lekarstwo na rozstanie.

Polecane posty

Przedwczoraj rozstałam się z facetem, którego jak łatwo się domyśleć kochałam trochę za bardzo. Oszukał mnie, teraz ciągle dzwoni, pisze, a ja siedzę w łóżku bez przerwy i na zmianę zanoszę się płaczem i leże w dziwnym letargu. Problem jest w tym, że nie mogę tak dłużej robić. Dlatego pytam Was. Jak sobie radzić z taką sytuacją. Mam teraz podwójną sesję, mnóstwo nauki, nie mogę leżeć i płakać. Ciągle biorę leki na uspokojenie, ale one mnie odurzają i nie jestem w stanie się uczyć...:(

Gość Eleeene
moze niech ktos przyjedzie do Ciebie ( o ile sa mozliwosci) badz ty jedz do mamy np. i tam sie ucz.Jak jest wiecej osob , wtedy latwiej o zapmnienie traumy. Moze tak?

chyba sobie zjem krowiego placka:classic_cool:

Chyba mam za dużo honoru żeby pokazać ludziom w jak fatalnym stanie jestem. On dwóch dni nic nie jadłam, nie kąpałam się, w ogóle nie opuściłam łóżka. Obok leżą porozrzucane notatki, ale nie mam siły na nie patrzeć. Mój rozum mówi mi, że powinnam się ogarnąć, wziąć w garść, ale przysięgam, że to bardzo trudne... Odczuwam to rozstanie fizycznie: ściska mnie w żołądku, wymiotowałam, trzęsą mi się ręce, boli mnie głowa, leci mi krew z nosa...

Gość Stanislaw Stasio
pokaż cycki :classic_cool:

ostatni orgazm miałam w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

Gość juz sie autorko obudzilas
akurat to rozumiem .Znam dziewczyne, ktora ze 3 tygodnie nie wychodzila z lozka tylko cierpiala. Nie potrzebnie wstydzisz sie , bo takie rzczy sie zdarzaja i kazdy reaguje inaczej. Sprobuj przelamac sie i o tym powiedziec ,chocby mamie , bo kto jak kto, ale to najbardziej zyczliwa osoba na swiecie i zdrowie, szczescie , samopoczucie corki nie jest jej obojetne. Byc moze wtedy poczujesz ulge i pomalu nabierzesz sil, by zmierzyc sie z kolejnym , nadchodzacym dniem. Rozproszysz ciemne chmury nad soba. Zycie nie konczy sie na tym etapie, w ktorym stanelas. Uwierz mi .

w czasie spowiedzi zaglądam księdzu pod sutannę po czym dokonuję na nim zuchwałej kradzieży kieszonkowej:classic_cool:

Wiem, że się nie kończy. Dlatego nie mogę zawalić sesji... To najważniejsze w tym momencie. Z mamą akurat nie mogę rozmawiać z niezależnych ode mnie przyczyn, nie mam też żadnej bliskiej przyjaciółki, ktora wykazałaby się empatią. Dlatego pewnie mi tak trudno z kimkolwiek o tym rozmawiać. I dlatego jestem tu.

hej podszywku 👄

skoro nie masz takich osob , to moze dobrym pomyslem byloby pisanie pamietnika. W nim zapisz wszystko to co Cie drazni, boli, zlosci , przestrasza. Potraktuj go jako najblizsza przyjaciolke. Wez gruby zeszyt i pisz. Wszystkie emocje . Dzein po dniu. Niech to bedzie kronika twojego rozstania i twoja wlasnie przyjaciolka. Najwazniejsze to pomoc sobie i nei zawalic egzaminow. Spacer jest zdrowiem.Sprobuj sie zwlec z lozka, wciagnij dres i przejdz sie choc kawalek.Tam oddychaj gleboko , sprobuj przewietrzyc umysl i cialo. Moze potem nabierzesz sily wziac prysznic, zjesc choc buleczke, wypic slodka herbate, kup sobie po drodze czekolade. Doda sil . Przejdziesz kochana. Tu dobrze , ze jestes ale widzisz jak ludzie stroja sobie zarty. Nie wiem jak Ci jeszcze pomoc ? Pisz moze jeszcze cos wymyslimy.

Nie ma lekarstwa................musisz to zniesc sama ze sobą musisz być źle żeby potem było dobrze;) pamiętaj nic się nie dzieje bez przyczyny,widocznie on nie jest Ciebie wart a Ty pamiętaj że na jednym facecie świat się nie kończy będzie cieżko ale po jakimś czasie Ty na to z lekkim dystansem spojrzysz wtedy już będziesz mniej rozstrzęsiona i na Boga wychodź do ludzi nie siedź sama nawet do 1 koleżanki nie musisz nikomu mówic co się stalo ale chociaż nie badz sama bo ja wiem co to za uczucie i straszny stan popadanie ze skrajności w skrajność!!!!!!!! Będzie dobrze pamiętaj oni nie są warci naszych łez!!!!!!!!!!!

Hasał huczek z tłuczkiem wnuczka i niechcący huknął żuczka. Ale heca... wnuczek mruknął i z hurkotem w hełm się stuknął. Leży żuczek, leży wnuczek, a pomiędzy nimi tłuczek. Stąd dla huczka jest nauczka by nie hasać z tłuczkiem wnuczka.

nie bierz lekow bo sie uzalerznisz, na stara milosc polecam nowa milosc, nie mysl o nim ,a jak pomyslisz mysl o nimod strony jego wnetrznosci, i obrzydz sobie go ze takiego straszengo nei mozesz kochac

Gość oj tak jest z facetami
wiesz może powinnaś odpuścić sobie sesje i pójść na poprawkę , każda strata wywołuje żałobę którą po prostu się przechodzi i nie oszukasz jej.Większość z nas to przechodziło....