Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śmieszka21l

Jeżeli poszłam do łóżka z facetem po miesiącu znajomości, on wtedy jeszcze

Polecane posty

Gość Śmieszka21l

Nie wyznał mi że mnie kocha-wiem ze to byłoby za wcześnie. Ale wyznał mi miłość po 3 miesiącach(sypialiśmy już ze sobą). I teraz mam pytanie, Czy to że tak szybko poszłam z nim do łóżka, może mnie skreślić z bycia z nim(a mianowicie, czy mnie przez to zostawi po jakimś czasie???). Chociaż jak narazie jest między nami bardzo dobrze, kochamy sie:).

Myśle że my kobiety za bardzo sobie wszystko bierzemy do siebie,pamiętaj że seks to seks a milość to miłość :) miłość nie równa sie seks i odwrótnie;) nie wiem jak doradzić sama powinnaś lepiej go znasz a najlepszym lekarstwem jest chyba rozmowa ;)

Gość Śmieszka21l
srebranapanienka Nie wiem czy wypada pytać, i wogóle jak go zapytać. Co mam mu zadać pytanie typu... Kotku czy to że poszłam z tobą do łóżka tak szybko, może zaważyć na naszym związku? Bo nie wiem jak mogłabym inaczej się tego dowiedzieć.

Gość PRZESTROGA PEWNEJ 30TKI
po miesiacu dla nas kobiet to jest szybko,a dla faceta to jest normalnie,zalezy tez w jakim wieku jestescie,bo tez to czesto zmienia tok myslenia...Nie zamartwiaj sie bo nie ma czym,w zwiazku sex powinien isc w parze z uczuciem,sama zobaczysz z biegiem czasu czy idzie czy tez nie,tego nigdy nie przewidzisz i zawsze i kazdy takie obawy ma.Jesli tak bardzo Cie to trapi to po prostu porozmawiaj z nim szczerze,niz snuc domysly:)

jak bedziesz wiercic mu dziurę w brzuchu z takimi problemami to moze Cie w koncu zostawić. sama nie czujesz jak miedzy wami jest? myślisz ze facet zostawi Cie bo szybko wskoczyłas mu do łóżka? wiedz ze gdyby chial Cie tylko zaliczy to juz by szukał innej

Gość volga_jasnowidzaaa
ezeli po sexie ego zainbteresowanie toba nie zmalało tzn ze naprawde cie kocha zalezy mu na tobie jesli miedzy ludzmi est duza chemi to łatwiej i szybciej ida do łóżka

"Nie wyznał mi że mnie kocha-wiem ze to byłoby za wcześnie. Ale wyznał mi miłość po 3 miesiącach(sypialiśmy już ze sobą). I teraz mam pytanie, Czy to że tak szybko poszłam z nim do łóżka, może mnie skreślić z bycia z nim(a mianowicie, czy mnie przez to zostawi po jakimś czasie???). Chociaż jak narazie jest między nami bardzo dobrze, kochamy sie " Prosze cie nie rob z siebie debila.... :/

Gość loloo26
ja żałuję że szybko poszłam z moim eks do łóżka, później nie wiedziałam czy zależy mu na mnie czy tylko na seksie

Gość pitolenie o szopenie
na to nie ma reguly,ja poszlam do lozka z facetem po tyg znajomosci i jestem z nim 8lat,i nie jest ze mna tylko dla sexu...dziewczynko nie zaprzataj sobie glowki takimi problemami:D

Gość Śmieszka21l
Właśnie że w naszym związku jest bardzo dobrze, jesteśmy rok ze sobą. On mi mówi że kocha mnie z dnia na dzień bardziej:). Sex z nim jest cudowny, kochamy się bardzo często, Mówi że nie jest ze mną dla sexu, tylko dlatego że mnie kocha. Jeszcze nawet się nie pokłóciliśmy tak bardzo, owszem były jakieś tam zgrzyty, ale to tylko lekkie wymiany zdań:). Nie wiem dlaczego tak się tym przejmuję, wiem że nie powinnam skoro jest ok. Ale też wiem że faceci niezbyt traktują dziewczyny które im szybko wskoczyły do łóżka, może za dużo się o tym tutaj na forum naczytałam:o.

"Właśnie że w naszym związku jest bardzo dobrze, jesteśmy rok ze sobą. On mi mówi że kocha mnie z dnia na dzień bardziej" To po h** na siłe szukasz dziury w całym?

Gość ehh naiwniaczki
pewnie dobrze mu obciągasz dlatego mówi że kocha

Gość pitolenie o szopenie
no chyba jest za dobrze i szukasz dziury w calym;) a co zle Cie traktuje,ze tak piszesz?

Gość Śmieszka21l
"Prosze cie nie rob z siebie debila.... :/" Możesz rozwinąć swoją myśl? :o

Gość ehh naiwniaczki
mówię ci faceci mylą satysfakcję w łóżku z miłością 🖐️

"Kotku czy to że poszłam z tobą do łóżka tak szybko, może zaważyć na naszym związku?" Tak pytaj go o to a zasadzisz mu myśl w głowie ze jestes łatwa :/ Bardzo fajne myslenie nie ma co. "Nie wiem dlaczego tak się tym przejmuję, wiem że nie powinnam skoro jest ok. Ale też wiem że faceci niezbyt traktują dziewczyny które im szybko wskoczyły do łóżka, może za dużo się o tym tutaj na forum naczytałam ." Co?? Masz wyzuty sumienia ze masz fajnie i jestes szczesliwa? W zwiazku z tym zrobisz z niego ruchacza polnego a z siebie dziwke. Pamietaj to co czytasz tutaj kiełkuje ci w mózgu i twoja podswiadomosc juz pracuje nad tym. Wiec zycze miłego niszczenia fajego zwiazku :P

Gość Śmieszka21l
Nie no źle mnie nie traktuje, wszystko jest ok. Sama nie wiem dlaczego tak myślę:o. Odkąd poszłam z nim do łóżka, mam te cholerne głupie myśli:o. Czyli praktycznie od początku:o. I nie wiem co mam zrobić, aby tak nie myśleć, przez to mogę popsuć to co jest między nami:o

Dowal sobie jeszcze zeby nie miec wyrzutów sumienia ze tobie sie udało a innym nie. Dowal sobie bardziej aby moc pozniej identyfikowac sie z tym tu na forum co robia z siebie biedne nieszczesliwe robaczki. Dowal sobie jaka to jestes nieszczesliwa, wygrzeb kupe urojonych wyimaginowanych problemów az w koncu facet cie zostawi bo juz nie bedzie mógł cie słuchac. A wtedy bedziesz mogła sobie powiedziec "no tak, miałam racje! ja to czułam"

Gość Śmieszka21l
Such Dzięki za przysłowiowy "kubeł zimnej wody":). Rzeczywiście że tym moim myśleniem nie jest za dobrze:o. Muszę przestać bo zniszcze naprawdę szczęśliwy i udany związek:o. Użalam się nad sobą to fakt:o.

Szczerze mówie ja już bym wiedziała jak rozegrać taka rozmowe;)żeby wybadać co i jak i tym sądzi ;) naprawde Ciebie rozumiem ale odpowiednia rozmowa i będzie git tak tak i nie wierć dziury w brzuchu ;) bo poszuka innej co mniej gada jak ci na nim zalezy oczywiście;)

Gość fdddff
nie ma znaczenia czy szybko poszlas z nim czy nie,zalezy od faceta ,okolicznosci,jesli odpowiadasz mu to bedzie z Toba,a kto wie co bedzie za x czzasu>?

such...Wreszscie ktoś prosto i w żołnierskich slowach. Pie...rdolnięte te kobiety są , że aż strach to czytać, ale dla przestrogi trzeba:P

Gość daj na luzz
łoo matko jeśli poszłaś bo coś do niego czujesz to nic się nie stało, co innego gdyby to było ot tak sobie z przyjacielem

Gość Zamknieta_W_Czterech_Scianach
ja ze swoim poszlam po tygodniu znajomosci i jestesmy ze soba do dzis(11 lat);)))

Gość Bernadettaaaaaa
Też poszłam po równym miesiącu. Potem miałam dziwne jazdy, że za wcześnie i w ogóle ale w s umie nie mamy 15 lat i jak jest ta chemia to ciężko się oprzeć. kobieta też ma swoje potrzeby. Byliśmy ze sobą 8 miesięcy, rozstaliśmy się przez głupotę i nie sądzę żeby to miało cokolwiek wspólnego z szybkim pójściem do łózka.