Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gratka truskawkowa

Zatrzymywanie wody w organizmie przed okresem...

Polecane posty

Gość Gratka truskawkowa

Zawsze przed okresem czuje sie okropnie,jakbym wazyla z 10 kg wiecej. Wiem,ze jest to spowodowane zatrzymywaniem wody w organizmie. Jak temu zapobiec?

Gość też tak mam ;-)
Jestem właśnie przed okresem, na wadze plus 2-3 kilo. Cała jestem opuchnięta biust z B na C , szok.

Gość Gratka truskawkowa
Wlasnie o tym mowie :) Ja sie czuje przed okresem jak slon,brzuch jak balon,nogi popuchniete. Pije duzo wody,cwicze ale to niewiele daje :O za tydzien mam dostac okresu a mam wazna impreze i chcialabym zalozyc sukienke,ale pewnie nie bedzie takiej mozliwosci. macie jeszcze jakies sprawdzone sposoby ?

Gość aha i achhhh
w nagłych wypadkach możesz sobie wziac leki moczopędne :D byle nie co miesiac

Gość też tak mam ;-)
Kto jeszcze ?

Gość miientaa
Dieta niskowęglowodanowa pomaga :)

2 pytania: na ile przed okresem to sie wam zaczyna? bo mnie zostal jakis tydzien, ponad nawet a dokladnie od tygodnie chodze cala zapuchnieta, rano jak wstaje potzrebuje ok pol godziny by oczy normalnie otworzyc-do tego stopnia ale nie wiem czy jest to okresem spowodowane bo nie zawsze tak mam, jak sadzicie?? 2 jesli nie okresem to czym innym?

u mnie tak tydzień przed ale nic na to nikt nie pomoże musi tak być i tyle przeczekać po prostu

nie nie jest tak ze nued a sie nic zrobic, czytalam artykul na ten temat sa sposoby by temu zapobiec duzo zalezy od diety, wyeliminowanie soli, spozywanie produktow moczopednych ale nie pamietakm juz jakie to produkty i byly tez inne rady ale juz nie pamietam

Na puchniecie przed okresem najlepiej zazywac wild i yam i olej z wiesiolka. To bardzo pomaga! Nie znam lepszego sposobu a wyprobowalam wiele. Cale zycie sie z tym meczylam :o Tu masz linki: http://allegro.pl/wild-yam-naturalny-progesteron-100-kps-405mg-promo-i1407952694.html http://allegro.pl/olej-z-wiesiolka-cud-az-500mg-100-kps-jedyny-taki-i1403989753.html

Gość gość
Witam Lekarz mi przepisał typowo na te objawy spironol. Podobno pomaga. Poczytaj na forum. Ja osobiście go nie zamierzam wykupować. Niestety taka nasza kobieca natura pewnych rzeczy nie zmienimy :) Pozdrawiam