Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natalie.

Tabletki antykoncepcyjne - Novynette.

Polecane posty

Hej.. mam do Was takie pytanie. Może któraś z Was brała te tabletki.. A więc moje pytanie jest takie.. Mam miesiączkę dokładnie co 30 - 31 dni.. Czyli ostatnia była 15 grudnia, dzisiaj jest 15 stycznia i właśnie dostałam.. Czy jeżeli zacznę używać te tabletki to zmieni mi się cykl.? tzn. że będzie występował co 21 dni.. no bo w tym czasie musi pojawić się miesiączka ;| zapomniałam o to spytać moją lekarkę.. możecie mi coś o tym powiedzieć.? Bo jeżeli będzie co 21 to będzie trochę nieregularnie moim zdaniem.. hmm.? Czekam na odpowiedź. :)

bierzesz 21 tabletek potem jest 7 dni przerwy i znów 21 tabletek i przerwa i tak w kółko, ma to imitować 28 dniowy cykl kobiety, miesiączki dostaje się w czasie tej 7 dniowej przerwy więc co około 23-26 dni wszystko jest w ulotce

pisząc że okres bedzie co 23-26 dni mialam oczywiście na myśli to, że może wystąpić mniej więcej od 3 do 7 dnia przerwy, i raczej co miesiac bedzie występował w ten sam dzien, ale u każdej kobiety to jest inaczej wiec nie wiadomo kiedy u Ciebie

No właśnie.. tego też nie wiem ;P a jeżeli dostałam rano to będę mogła tą tabletkę zażyc wieczorem.?