Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kormoran31

czy złapać ja na dziecko?

Polecane posty

Gość dlaczego tak nie maaa
to tak samo powinno sie robić z kobietami jak wrabiają faceta, pogonić z domu, zabrać dziecko i tez niech placi alimenta

Gość Hola hola !!!
Przejrzelismy WAS GLUPIE SUKI. Cała prawda o was. Tak, tak, dokładnie.

Gość Josueeeeeel
i co? złapałes ja na to dzievcko? jak tam sytuacja/??????

Gość krakata
głupie jest łapanie kogoś na dziecko,ja też tak zostałam "wrobiona",bo zaufałam i poszłam z nim do łóżka i mówienie żeby się nie spuszczał do środka bo się nie zabezpieczam z resztą sam nawet się pytał czy się zabezpieczam,to mówię że nie,ale pogadać sobie można,potem uups ulało się,no trudno będzie nie będzie na początku nie przeszkadzało mi to,bo zależało mi na nim,chciałam z nim być i mieć dziecko,ale kiedy potwierdziło się że naprawdę jestem w ciąży to wszystko zaczęło się pieprzyć i mam go dość nie chcę się z nim spotykać,wole sama posiedzieć w domu niż z nim,widujemy się raz na tydzień i to też z przymusu wychodzę...jego zapewnianie że wszystko będzie dobrze wkurza,zmienił się całkowicie to nie ta sama osoba która poznałam i polubiłam,teraz to jest człowiek którego ja nie chcę znać a tym bardziej spędzać z nim czas,więc takie łapanie kogoś na dziecko nie jest dobre bo na początku wszystko ładnie pięknie a potem ciąża i wszystko zaczyna się pieprzyć i nie jest już tak kolorowo

Gość Globka
Czyli Wy-mężczyźni wogóle nie chcecie dzieci ? możecie stwierdzić jednoznacznie, że wogóle nie chcecie mieć dzieci nigdy z nikim ?

Gość do krakata
nie wiedziałam, ze takie ciemnoty jak ty sa w naszym kraju. Od kiedy to stosunek przerywanym jest bezpieczny aby nie zajść w ciążę.Po huj mu dawałaś bez zabezpieczania się to teraz baw.

prawie cały mój poprzedni związek był przerywany i jakoś żadnej wpadki nie było...a bawić będę bo to moje dziecko będzie,ale z nim nie chce być a to różnica,ale skoro taki/a mądra/y jesteś to zobaczymy jak Ty tam sobie dasz rade....

Gość XXXXZ

krakata, jest takie powiedzenie "Jeśli chcesz uniknąć ciąży, nie licz na to, że on zdąży". I też się zgadzam, ze stosunek przerywany nie chroni przed ciążą, za to doskonale chroni przed rozkoszą podczas seksu.

Ciekawe, jak do tej pory się potoczyło życie autora wątku.