Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość s.t.o.krotka

Byłam z chłopakiem tylko dla pieniędzy......

Polecane posty

Gość s.t.o.krotka

To było w wakacje. Wtedy pracował i nawet sporo kasy zarabiał. Duzo wtedy sie spotykalismy, zawsze kupował mi co chcę,ale nie chodziło o jakieś ubrania czy coś. Tylko np. alkohol, jedzenie, chodzilismy do pubów, klubów, barów, wtedy mi stawiał wszytsko, wyjazd na wakacje tez za jego kase praktycznie. Kiedy juz nie pracował to zaczał mnie starsznie wkurwiać, nawet piwa mi nie postawił, zdarzało sie ze ja musiałam za cos płacić:O zaczelismy sie czesto klocic, potem rzuciłam nim jak groch o ściane. Dodam ze ja mam 18 lat a on 21 .

Gość s.t.o.krotka
co o mnie myslicie?

Gość taka mloda a juz
sie korwi...rodzice sa zapewne z Ciebie dumni, Ty tez...niedlugo pewnie bedziesz starszym panom w galeriach robila lodzika w zamian za piwo...

Gość drunken_sailor
racja, to pisze głupia cipa i do tego kurwa!

Gość s.t.o.krotka
nigdy galerianka nie zostane :D ani dziwka :D po prostu chce faceta z hajsem, zeby miec dostatnia przyszlosc a nie odkladanie grosz do grosza o odmawianie sobie przyjemnosci :O

Gość s.t.o.krotka
up

Żeby dawać dupy za postawienie piwa czy zaproszenie do restauracji :O:O:O jesteś dziwka i tyle gorzej niż dziwka dziwki dają dupy za większa kasę a nie postawienie piwa czy zabranie do kina takie jak ty są najgorsze bo zawsze żerują na facecie mniej swoją godność :O:O

Gość s.t.o.krotka
Angel from hell Hahaha :D a czy napisałam ze się z nim dymałam?? Nie, moja droga, doszło pomiędzy nami do seksu tylko jeden raz.

Gość typowa Polka
:o

Gość s.t.o.krotka
trudno to bylo nazwac seksem... to wlasciwie nie byl seks, najpierw w ubraniach a potem jakies chuju muju. Nie mielsimy wtedy zabezpieczenia dlatego nie chcialam tego robic

Gość KARO0000
dziewzcyno, bogaci takich pustych głupich du[p nie szukają, chyba że jesteś bardzo ładna w co wątpię