Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona:(:(:(.....*gf

PROSZĘ POMUSZCIE może ktoś wie??????????????????

Polecane posty

Mam pewien problem a mianowicie miszkamy u mojej mamy Ja mój facet (nie jesteśmy po ślubie) i dwoje naszych małych dzieci z racji tego ze nie jestesmy po ślubie ,chciała bym starać sie o mieszkanie komunalne ponieważ nie możemy mieszkać u mojej mamy bo nas po prostu wykańcza nerwowo i psychicznie i aby nasze dzieci rosły w zdrowym srodowisku i normalnie sie rozwijały w spokoju muszę sie wyprowadzić z tego piekła. Mamy spory metraż mieszkanie znaczy sie moja mama nie wiem ile dokładnie ale mamy duze 3 pokoje ,przedpokój tez jest duży ,oddzielnie ubikacja i łazienka duży balkon.I z tego co wiem żeby starć sie o takie mieszkanie musi przypadac 5m2 na osobę ,mamy po prostu za duży metraż , Czy mogę sie starć o mieszkanie? w dodatku nie pracuję w tej chwili. Czy ktoś może udzelic mi jakiś informacji na ten temat?

????

Gość aha i achhhh
POMUSZYMY :P :O Pomóżcie

Gość KARO0000000000
właśnie, dzieciata nie mężata i jeszcze u mamy mieszka. ile masz lat? dlaczego facet Twój niezaradny taki i nie szuka on tylko ty? mlżecie sie starać o mieszkanie komunalne, tzn ty możesz jako samotna matka.masz spore szanse, tylko on sie musi na pewnien czas wyprowadzic

Darmozjadów??? hmm ciekawe bo jakoś mi sie nie wydaje ,skoro to my płacimy za mieszkanie ,większą część i sami się żywimy. Jak nie wiesz to sie nie odzywaj palancie ! ps. o kurde błąd zrobiłam ,zabijcie mnie za to buuhahahahah tragedia ...

Zaradny to on jak najbardziej a dlatego on nie szuka bo ja mam większe możliwości jako samotna matka o to zeby sie starac. p ozatym nie kazdy ma tyle kasy zeby kupic sobie mieszkanie albo wynająć

udusze matke w nocy poduszką i moja męka sie skończy z nią :(

wiesz, że nie spełniasz warunków aby dostać mieszkanie i jednocześnie się pytasz, czy jednak możesz się o nie starać... sama przecież sobie odpowiedziałaś! wiesz w ogóle, ile się czeka na takie mieszkanie??? samotne matki z niepełnosprawnymi dziećmi, żyjące w tragicznych warunkach, czekają po kilkanaście lat. każdy by chciał dostać za darmo mieszkanie. ja swoje będę spłacać przez x lat, ale tobie się po prostu należy... :O wynajmijcie mieszkanie jeśli nie możesz mieszkać z matką. albo weźcie kredyt i spłacajcie. znajdź pracę, partner niech dorobi gdzieś popołudniami. stworzyliście rodzinę to łaskawie weźcie za nią odpowiedzialność, a nie czekacie że wam manna z nieba spadnie

wypyrdylaj jak nie umiesz poradzić :( nie bedę harować 30 lat żeby jakieś 40 m2 spłacać a na końcu zdechnąć z wycieńczenia mało co będę mieszkać w tym :(

Gość nie ma kasy na kupno i wynajem
... nie ma dzieci. proste

typowo roszczeniowa postawa do życia :O:O:O podejrzewam że twoje dzieci i wnuki będą korzystać z pomocy społecznej bo niczego innego ich nie nauczysz... żałosne

to na górze to podszyw

Von !

Mój Facet ciężko pracuje od 7 rano do 22 zapierdziela na nas ja w tej chwili nie pracuje ale nie powiedziłam ze nie chce i nie bede . Zwolnili mnie bo dziecko mi chorowało w przedszkolu i wiecej mnie nie bylo w pracy to pracodawca stwierdził ze potrzebuje kogos kto bedzie przez caly czas zapierdalal a ze dziecko chore to nikogo to nie interesuje!!!! Gówno wiecie o życiu!!!! małolaty!

to nie ja pisałam o tym harowaniu debilu ,po za tym nie chce mi sie z wami gadac bo gówno wiecie o życiu!!!! a po za tym te podszywki to jakas porażka !!!

Gość trza się było
nie bzykać, a jak swędziała to użyć pumeksu.