Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katerinaaa82

Mój eks bierze ślub 2 miesiące przede mną.......:/

Polecane posty

Gość Katerinaaa82

nie wiem czy to specjalnie czy tak popsrostu...:/ ale jakoś odebrało mi to chęci do przygotowań do mojego ślubu....:/

Gość głupia jesteś czy o droge pyta
sz? co ci to przeszkadza, czyżby twój ślub miał byc jakąs zemstą? :)

Gość Ja bym się cieszyła
Na Twoim miejscu. Zawsze masz możliwość przycmic jego ślub i wesele. Twoje jest później i po Twoim nie będa czekać na konkurencyjne tylko porównywać oba. Postaraj się aby więcej plusów było po Twojej stronie. Jego wpadki zmien na swoje korzyści:) wredne ale prawdziwe.

Gość laleckinnka
A co to jakaś rywalizacja???? Macie po 5 lat, by ślub, który jest jedną z najpoważniejszych decyzji w życiu brać komuś na złosć? Czy Ty w ogóle dorosłać so ślubu, skoro odechciało Ci sie przygotowań ze względu na to, że Twój BYŁY chłopak bierze ślub dwa miesiace wcześniej ??? Skoro już jesteś jego eks, to wątpię, aby wybierając z narzeczona datę ślubu, kierował się TOBA. Wybierając dateś ślubu, raczej kierujemy się tym, który miesiąc lubimy, wolnymi terminami i szeregiem innych rzeczy, ale nie jakąś eks!!!!

Gość żałosne to po prostu
a co ma do końca życia oglądać się na ciebie

Gość autorko masz problemy
ze sobą czy jak?

Katerina nie przejmuj sie ... Może uda ci sie pierwszej wkleić foty z wesela na Naszej Klasie :D ? i wtedy z nim wygrasz :D lecz sie kobieto szkoda twojego przyszłego męża bo widze że go krzywdzisz

Gość ruda-antonina
a co cię to obchodzi kiedy on bierze ten ślub? przecież masz swój i kochasz swojego narzeczonego