Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joulittkaa25

czy druga kreska cienka jak wlosek widziana pod kątem to ciaza?

Polecane posty

Gość Joulittkaa25

Dzien dobry drogie kafetarianki:) zrobilam dzis test ciazowy (16 dni minelo od daty w ktorej moglo,ale nie musialo dojsc do zaplodnienia:)-wiem ,plemniki moga czekac w srodku kilka dni.) kreseczka jest cieniem..cienka jak niteczka ale z delikatniusim kolorem niebieskim.nie dodam zdjecia bo nie ma dobrego aparatu zeby to wyraznie bylo widac. czy to mozliwe zeby to byla ciaza ;)))))))))))>??? moj brat tez widzi zarysik kreseczki..moze poczekac kilka dni i zrobic lepszy test,digital kolo 20 dnia??

Gość Joulittkaa25
to był test firmy Bebe... całkiem wiaruygodny...tylko nie wiem bo sikałam z okresem były plamki takie kap kap cxzy to może mieć wpływ? ale to nie okres tylko rdzawe upławy

Gość een
każdy zarys drugiej kreseczki to prawdopodobieństwo ciąży

Gość kret_eee
nie sądzę, sama nie raz tak miałam, druga kreska musi być wyraźna jak pierwsza, żeby była ciąża, taka słaba nie oznacza ciąży

Gość Joulittkaa25
eeh drugi post o tescie firmy bebe nie jest moj...ale jesli to kogos bawi to gratuluje poczucia inteligentej rozrywki. test jest firmy sainsbury test.zawsze myslalam ze wynik po ponad 2 tyg juz bedzie bardziej widoczny:O widac( o ile jestem w ciazy ) ze mam niskie stezenie hCG..

Gość asfg
zalezy po jakim czasie od zrobienia testu pojawiła sie ta kreseczka? w instrukcji masz podane po jakim czasie nie nalezy brac pod uwage wyniku.Po kilku godzinach od zrobienia ta kreseczka może sie pojawić ale nie oznacza to ciąży.

byla widoczna prawie od razu ale mniej niz obecnie. teraz minelo jakies 2 godzinki i widze ja lepiej poniewaz test juz wysechl..jak byl mokry byla slabsza. do tego nie mam okresu-jedynie plamienie takie brazowawe ktore pojawilo sie okolo 10 dnia po stosunku..i okropny bol brzucha-przypominajacy bole miesiaczkowe do tego taki dziwnie ciagnacy..piersi mnie nie bola..ale od kilku dni calkowicie stracilam apetyt,jestem troche bardziej senna niz zwykle..ale to w sumie zaden objaw..sennym sie bywa i bez ciazy.

wiesz co ja tez tak miałam , widziałam druga kreske pod światło. to nie ciąża. ta kreska to po prostu ten barwnik w miejscu gdzie ma być druga krecha. druga krechę byłoby widać na bladoróżowo.

Gość asfg
zrób pojutrze dla pewności drugi test innej firmy ,z porannego moczu.A wiesz że mialas akurat dni płodne? jak długie masz cykle i który to był dzień cyklu,czy partner skończył w tobie?

co do dzidziusia-oczywiscie ,ze bym sie cieszyla:)))i to bardzo bardzo bardzo. co do mich cykli...ojj tu bym sie mogla rozpisac.skomplikowane to. a jeszcze bardziej skomplikowane byloby to gdybym byla w tej ciazy.. odpowiem najprosciej jak sie da: 1)ostatnie opakowanie tabletek Diane35-najbardzioej nieregularne branie jakie mialo u mnie miejsce kiedykolwiek...kilka zapomnianych-3 lub 4(niewazne czemu...roztargnienie,powody osobiste) 2) 1 styczen-stosunek bez dodatkowego zabepieczenia 3) 1 styczen-7 styczen przerwa tygdniowa. pierwszy raz w zyciu podczas kilku lat brania tabletek okres sie nie pojawil 4) 7 stycznia-bol brzucha jak na miesiaczke ale silniejszy,ciagnacy,bol jajnikow zwlaszca prawego i tak jest do teraz ale bol jest taki tylko ..tylko 5) 10 stycznia...plamienie. pierwszy raz w zyciu..brazowe..brunatne..z malutka domieszka krwi...trwa do dzis,z tym ze jak poleze,nie zmecze sie to zanika..jest wowczas tylko sluz zabarwiony na bezowo-jak kawa z mlekiem. 6) bolu piersi nie ma..sa zawroty glowy od dwoch dni,brak apetytu.

Gość jsssssssssssssgfff
jak dla mnie to jestes w ciazy;)

a co z tymi plamieniami?miezkam w uk..lekarze bagatelizuja takie sprawy..a o ciaze dbaja i ratuje od 12 tyg..:( miala ktoras takie objawy jak moja i plamienia??jak dlugo je mialyscie? co do testu kuoie dzis elektroniczny..zrobie rano jutro. powinien wykazac.najdalej w poniedzialek

dziewczyny prosze odpisujcie bo ja sie zaczelam bardzo martwic tym moim stanem a tu lekarze w razie w mi nie pomoga:(((

Gość CIALA XXYY
Posluchaj, to wszystko moze, ale nie musi wskazywac na ciaze; zastanawia mnie, moze to po prostu jakies zawirowania hormonalne? Musisz isc do lekarza, popros o badania krwi, przeciez to co my doradzamy czy mowimy to zgadywanie. Kazdy organizm jest inny, nikt nie moze stwierdzic na pewno czy to ciaza czy nie. Pozdrawiam,

Gość fdewr4trjjn
niie boj sie lekarza, tylko ogól cipke i umyj