Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rodem z marsa

wymieniamy cechy kobiety idealnej

Polecane posty

Gość rodem z marsa

ja zacznę: -troskliwa -pogodna -zadbana -rozgarnięta -trochę szalona -lubiąca sport -rozmowna (nie mylić z plotkarą) -inteligentna -czuła -wrażliwa -kochająca -posiadająca własne zainteresowania co Wy do tego dodacie?

Gość zasmucona:(:(:(.....*gf
nie pierdzi

Gość taki gosciu
-dobrze robi loda - umie gotować

Gość rozmarzony amant
1) uśmiechnięta 2) dowcipna 3) powinna dobrze czuć się w towarzystwie 4) nie narzeka 5) nie matkuje 6) wyrozumiała 7) jeśli trzeba to seksowna ;) 8) w żadnym wypadku nie chłopczyca, kobieta to kobieta, ma być delikatna i subtelna, powiedziałbym "eteryczna" 9) powinna mieć podejście do dzieci jeśli jeszcze coś wymyślę to napiszę

Gość Kubuś realista
1. Zgrabny tyłek 2. Częstotliwość fochów nie więcej niż 2 na dobę 3. Lubi zakupy w umiarkowanym stopniu 4. Jest błyskotliwa 5. Wstaje rano zawsze w dobrym chumorze

Gość Kubuś realista
5. dobrym humorze

Gość een
ale jaja, wg pierwszych wytycznych jestem idealna! :D (jedynie jeden z punktów nie spełniony w 100%, ale co tam ;) )

Gość een
"2. Częstotliwość fochów nie więcej niż 2 na dobę" a ja się "focham" max 2 razy w roku :P

Gość rozmarzony amant
to z częstotliwością fochów też mi się podoba :D dodam jeszcze: - długie, zadbane włosy (nie lubię gdy kobieta ma włosy krótkie albo typową miotłę na głowie) - powinna też dbać o siebie, zdrowo się odżywiać, uprawiać jakieś sporty - uważam, że idealne wymiary nie istnieją ale byłoby miło gdyby była zgrabna, proporcjonalnie zbudowana - i pod żadnym pozorem nie może być "zrobiona"! nigdy tapeta, lekki makijaż jest ok, ale nie powinna się zbytnio przejmować wyglądem, kobiety którym łzy do oczu napływają na widok złamanego paznokcia lub maleńkiego pryszcza na czole, którego wcale bym nie zauważył gdyby sama mi go nie pokazała, nie mają raczej u mnie szans