Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Walkirija

Czy mogę juz zrobic test?

Polecane posty

Cześć dziewczyny zastanawiam się czy mogę już zrobić test. Okres miałam 17 grudnia 2010. Moje cykle trwają 26 dni. Jednak ten ostatni okres trwał 12 dni podczas gdy zawsze mam 5cio dniowe. Dlatego spodziewałam się przesuniętych dni płodnych, Obserwacja wydzieliny wskazywała by na okolice 5 stycznia jako czas owulacji. i właśnie w okolicach tych dni kochałam się z moim ukochanym. Dziś jest 30 dzień cyklu. Wczoraj na wkładce zauważyłam różowe plamki, dziś również. Są ledwo widoczne. I właśnie nie wiem czy to początki @, która jak na przesuniętą owulacje byłaby jednak trochę za szybko, czy to plamienie implantacyjne. Nigdy wcześniej nie byłam w ciąży. Dodam że objawy takie jak zawsze przed miesiączką- bóle piersi, podbrzusza, ale do tego- choć nie wiem czy mogę to powiązać, bo ich źródło może być inne- bóle głowy, stan podgorączkowy i senność (śpię ostatnio po 12 godzin dziennie). Czy jest duze prawdopodobieństwo że jestem w ciaży? To jak na test za wcześnie czy mogę go zrobić już jutro rano?

Gość mamammaaa26
ja przy normalnych cyklach 28 dniowych testowałam ano w 26 dc i wyszła blada kreska - na 3 testach - beta dzień później była ponad 200 :)

Gość dori9
hej walkirija ja mam identycznie tez 17 mialam okres ale owulacja ok.3 stycznia chyba byla bo tak mnie bolal jajnik.:A 9 mialam takie rozowe plamli na majtkach ,czytalam ze moglo to byc plamienie implantacyjne.OD KILKU DNI NIEMAM BOLI JAK NA OKRES CO MNIE DZIWI BO ZAWSZE BYLY AZ DO DNIA OKRESU:tez jestem senna i mam zawroty glowy.zastanawiam sie czy jutro zrobic test czy czekac te pare dni na okres.Dodam ze bardzo chce byc w ciazy ,mam juz corke 5 letnia

dori, ja tez staram się o dziecko. razem z mężem stwierdziliśmy ze najlepiej będzie jeśli zrobimy test w środę oboje mamy wtedy wolne. I wynik będzie bardziej prawdziwy. Poinformuj mnie jak będziesz wiedziała czy się udało :) trzymam kciuki :)

Gość dori9
ja chyba zrobie test w poniedzialek bo juz niemoge wytrzymac!!! ja tez za ciebie trzymam kciuki ,odezwe sie w poniedzialek

Gość bandziorka
Walkirija Ile on ma lat?

Gość bandziorka
Walkirija On ile ma lat chłopak.