Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iskra9090

Włosy żółto- blond. ratunku

Polecane posty

Gość Iskra9090

Witam Was serdecznie :) Domyślam się, że było już dużo taki wątków jednak nie znalazłam odp. Wpadłam na "genialny" pomysł zafarbowania odrostów na blond w domu. I niestety część włosów wyszła żółta a część ma ładny platynowy odcień. Czy jest jakiś sposób, żeby zrównać te kolory? chciałam użyć szamponu niwelującego odcień żółtawy, ale w tym miejscu gdzie wyszła platyna, staną się niebieskie. Co robić? :( nie wiem jak działa płukanka srebrna, czy to mogłoby być rozwiązanie? Proszę o jakąś radę. dziękuje i pozdrawiam

Gość seta0201.....
jedynym wyjściem jest nałożenie farby na same odrosty, wtedy kolor będzie jednolity

Gość Iskra9090
jeszcze raz blond? a co z tymi które już mają odcień popielaty? nie zrobią się jakieś niebieskie?

Gość mgłar559
no właśnie wie ktoś jak działa ta płukanka srebrna??

Gość seta0201 .....
to była farba odcień platynowy tak? Ja bym w takim wypadku nałożyła tylko tą samą farbę na odrosty,tylko na SAME odrosty te żólte,najlepiej gdyby ktoś ci pomógł nałożyć i wtedy długo nie musisz trzymać tej farby co do płukanek,to jak nałożysz na całe włosy to nic ci to nie da,znowu odrosty będą widoczne i niekoniecznie wlosy po płukance zmieniają kolor na fioletowy czy niebieskie,zależy ile nałożysz tego na włosy i czy dobrze spłuczesz ja mam płukanke i jak ją nakładam to dobrze wcieram we włosy aż do powstania białej piany,potem spłukuje i jest ok,tylko trzeba jakiejś odżywki użyć,bo płukanka strasznie wysusza włosy

Gość Iskra9090
no właśnie tylko to nie będzie takie łatwe bo wyszły mi takie przeplatane żółto-blond. tak to była farba platynowa i nie mam pojęcia, czemu tak dziwnie mi zafarbowało. Dziękuję Ci za radę. :)

Gość seta0201 .....
:)