Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fellazz

NAJBARDZIEJ wkurzajacy język świata to:

Polecane posty

Gość Fellazz

Jak dla mnie to urdu. Normalnie nie da sie tego sluchac. Czasami mam wrazenie ze mowiacy sie dusi:) pozatym na mojej liscie znajduja sie - niemiecki (nieprzyjemny, od mowienia w tym jezyku dostaje aie zabich ust, spijrzcie na jakegokolwiek niemca) - francuski ( z tym ich charczeniem) -rosyjski (zajeżdżanie, brzmi conajmniej wiejsko)

Gość kijevna
język plugawy:(

Gość moria0713432547
czeski (brzmi jak zdrabnianie wyrazów w gejowski sposob) rosyjski (nie podoba mi sie zaciąganie)

Gość może studentka
dla mnie zdecydowanie niemiecki, normalnie odrzuca

francuskiego nienawidze,wegierskiego takoz,a rosyjski sprawia ze caly ten narod napawa mnie odraza!fu!

Gość Ka_na
zdecydowanie dunski

Gość smierdzacy klocek
wszystkie ciapackie oraz angielski z akcentem z manchesteru, liverpoolu, newcastle, leeds i innych patologicznych zaglebii

Gość lubie niebieski
nie lubie francuskiego, rosyjskiego oraz amerykanskiego angielskiego , z tym typowym farmerskim zajezdzaniem. Tfu!

Gość njknjk
Wiekszosc obcojkrajowcow odbiera polski jako nieprzyjemny, twardy, brzydki, szeleszczacy jezyk, takze I miejsce zajmuje POLSKI:D

Gość Niemiecki zdecydowanie
I urdu.

Gość w gaciachchach
ja nie cierpie tez niemieckiego i jezyka, ktorym posluguje sie wiekszosc ciapatych..jak slysze w autobusie ciapatego, ktory przez 2 godziny nawija z karty Lebara tudziez inna Lyca to mnie kurwica strzela... francuski mi sie podoba akurat, rosyjski tez moze byc, czeski to fakt brzmi gejowsko tak samo jak slowacki hahahah dla mnie dziwny jest wegierski

Gość ewrertetert
polski

Gość eee tam najgorszy jest
oczywiście polski

Dla mnie węgierski jest seksowny:) mrrrr... No nie lubie slowackiego, syplenia sie strasznie.

Gość preferuje tylko jezyk polski
inne mnie nie tyle wkurzają co pełen zlew

co to znaczy ciapacki jezyk????( smieszni jestescie) nawet nazwac nie potraficie.Ciezki szwedzki jest, dunski, isladdzki... a a merykanski uwielbiam z akcentem:)

Gość smierdzacy klocek
a skad my mamy wiedziec co to jest ciapacki jezyk? dlaczego jestesmy smieszni? ze nie odrozniamy jednego bulgotania od drugiego? ciapacki to jezyk ktorym mowia ciapaki. a ze maja ich tam pewnie po 3 w kazdym plemieniu to niestety nie bedziemy chyba sie uczyc ktory to urdu, srurdu i kurdu burdu. niemiecki to poezja spiewana przy tym harczeniu

Gość maaaaadzia
Najgorzej brzmiacy wedlug mnie to hebrajski, czyli ten ktorym posluguja sie obywatele Izralela. Tego nie da sie sluchac! Zaden niemiecki, w porownianiu z jezykiem obywateli Izraela, niemiecki jest lagodny i mily dla ucha :) Rowniez chinski, zwlaszcza w autobusach daja popalic jak przez komorke nawija 'cin-czan-dzon' czy jakos tak.

Gość meszugene.
jężyk PiSu wkurza mnie

Najbardziej wkurzajacy jezyk? Jak dla mnie urdu jest najbardziej odrazajacy. To samo hindu i wiekszosc tych ich odmian, panjabi, gujrati i inne takie. Jak slysze obywatela nawijajacego w tym jezyku to mam odruch wymiotny. Brzmi to jak jakies bulgotanie. Azjatyckie jezyki sa w ogole smieszne: chinski, japonski i tp. Wkurza mnie tez rosyjski, czeski i slowacki. Z przewaga rosyjskiego bo brzmi jakos tak brzydko, twardo i wulgarnie. Nie lubie wloskiego, hiszpanskiego sluchac. Sa denerwujace. Podoba mi sie szwedzki, wegierski, amerykanski.

łatwiej będzie wymienić, które mi się podobają;) polski, angielski (odmiana amerykanska zwłaszcza), hiszpański i włoski. dziękuję:D

Gość maaaaadzia
Wloski zdecydowanie najbardziej mi sie poddoba, ale hiszpanski tez :)

Gość hmmm?
nie nawidze WIETNAMSKIEGO I WIETNAMCZYKOW O FUJJJJ BLEEE A ICH JEZYK BRZMI JAK BY BYLI UPOSLEDZENI

Gość marjackuia
a mnie ajbardziej w pracy wkurwia laska z nepalu ktora po angielsku jak gada to zamist 's' mowi 'sz'i tak np zamiast husband to huSZBAND, zamiast alice to aliSZ a sniadanie to breakfaSZT...no aaaa mam ochote jej przywalic;dhahahah

Gość marjackuia
no i rzeczywiscie jak ktos wyzej stwierdzil jezyk ciapkow jest bardzo wkurzajacy zwlaszcza ta intonacja:o