Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuba

Możliwa ciąża?

Polecane posty

Gość buuba

Proszę bez pouczeń i innych morałów.. dobrze wiem, że to kompletna głupota i teraz płacę za to stresem. Otóż poniosło nas z chłopakiem, a że był to mój pierwszy raz i to bez zabezpieczenia to przestraszyłam się. Przerwaliśmy po około 2 minutach. Jak można się domyślić do wytrysku nie doszło. Było to tuż przed moją miesiączką (czyli teoretycznie dni niepłodne - wiem, to tylko teoria). 3 dni później miałam normalny okres, tyle że wyjątkowo bezbolesny. Trwał tydzień i był obfity. Dzisiaj, czyli około 18 dni po stosunku (i w teoretyczne dni płodne) martwię się, czy aby na pewno nie mogłam zajść w ciążę. Zrobiłam 2 testy.. przedwczoraj i dzisiaj. Oba wyszły negatywnie. Wydaje mi się, że mam odrobinę twardsze podbrzusze, choć może to być mój wymysł bo nigdy wcześniej tego nie sprawdzałam. Moje pytanie brzmi: czy przy tych wszystkich okolicznościach ciąża jest możliwa?

Gość 100 tysięcy
razy było już mówione że nie tak ciężko troche poszukać i poczytać?Naprawde takich tematów jest już tyle na kafe że nie ciężko znalezć.

Gość wanilijka
Nie jestes w ciazy