Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anawelllala

ROCZNIKI 85 86 87

Polecane posty

Gość anawelllala

CZY EJSTESCIE JUZ PO SLUBIE, JAKIE STUDIA SKONCZYLISCIE , JAKA MACIE PRACE, JAK PŁATNA , GDZIE MIESZKACIE , JAK OGOLNIE ZYJE SIE W TEJ POLSCE

Gość ..bez inicjałów..
na co Ci taka wiedza ?

Gość warszawski policjanttt
nie mam nikogo mieszkam w warszawie nie planuje zakładac rodziny

Gość anawelllala
ogolnie chce wiedziec czy mam podobnie do inych

Gość een
nie po ślubie studia ciężkie i bez perspektyw praca: przedstawiciel handlowy nisko płatna, ale z czasem liczę na lepsze prowizje mieszkam: w małym mieszkaniu wynajmowanym po znajomości (tanio) ogólnie średnio. może być gorzej, więc nie narzekam.... zbyt często.

nie mam mieszkania ani samochodu

Gość sesesese niezalogowana
jednym słowem żyje się : zyebanie :(

Gość uwetyq cmnbzsg
ja jestem 85 i mam jedno wielkie G :O 🖐️

na reke 2500 ale bez szans awansu mimo dobrej znajomości angielskiego

Gość jakis tam sobie niick
Ja jestem rocznik 86 skończone 2 kierunki studium Po ślubie Prowadzę własną działalność gospodarczą

żyje mi się nieźle, ale liczę na to, że będzie jeszcze lepiej ;)

Gość anawelllala
ogolnie fakt ze jestesmy z wyżu demagraficznego sprawia ze chyba jednak mamy gorzej niz np roczniki 80-83

Gość tutti fruttti
'87 po slubie, kobieta. po studiach... a pracuję hmmm w slepie ,mieszkam u meza nie zadowolona

Gość myślałam o tym kiedyś
Rocznik 86. Po studiach. Robię doktorat poza Polską. Utrzymuję się ze stypendium + praca dorywcza. Mieszkanie wynajmuję (nie w Polsce)

nie uwazam ze roczniki 80-83 maja lepiej uwazam że lepiej miały te roczniki które weszły na rynek pracy w I połowie lat 90 i znały angielski,ludzie naprawde zrobili kariery i dzis zarabiaja nawet po 20 -30 tys na miesiac, dzis ludzie znaja japoński i pracy nie maja

Gość asienkao
Hej! Jestem rocznik 85 :) 1) skonczylam studia 2) od 3 lat mam wlasną firmę i dziala niezle utrzymując mnie i męża 3)mam od 7 miesiący wspanialego mężą 4) mamy własne m:) 5).... i jestem wlasnie w dylemcie - starac sie juz o dziecko czy najpierw rozwinc lepiej firme = zatrudnic pracownikow...?

Jak Was czytam, to dochodzę do wniosku, że studia gówno dają :o Że to tylko zmarnowane lata i pieniądze :o Większość moich znajomych siedzi za granicą, gdzie wiedzie im się zdecydowanie lepiej niż tutaj... Część też po studiach, którymi za granicą można sobie dupę podetrzeć. Jakie to wszystko przykre...

asienko --> Mam ten sam dylemat ;)

Gość een
"Jak Was czytam, to dochodzę do wniosku , że studia gówno dają " do bardzo dobrych wniosków dochodzisz. ja żałuję tych 5 lat

ja skonczyłem rachunkowosc licencjat i załuje tych wyrzuconych pieniedzy u mnie w policji ludzie z układami zarabiaja 4 czy 5 tys z matura

bo to był boom edukacyjny sztucznie wywołany mamiono młodych ludzi wizja kariery w zagranicznych firmach i dzis pracuja w zagranicznych tyle w mcdonaldzie lub tesco

rocznik 85 po studiach praca- prawie w zawodzie, aczkolwiek szukam innej bo kiepskie pieniadze ( ewentualnie własna działalnosc ) rodzina- nie mam na razie nie planuje zakładac

Gość anawelllala
praca za granica ok teraz pracuja ciezko jest przez 20 lat pracowac np ładując skrzynki z winami do samochod itp czy w barze jako kelnerka potem wracaja tutaj rozwalaja cala kase bo nie umieja zyc tak jak w polsce sie zyje i nie maja pracy ani perspektyw na jej znalezienie jesli wyjechac to tylko i wlacznie na stale lub do emerytury

Gość najgorszy z 87
_ nieskończone studia porzucone w połowie _ mieszkam z rodzicami na wsi _ gówniana praca której nienawidzę za 2000 tys na rękę _ brak dziewczyny i perspektyw _ kłopoty na tle psychicznym czyli zdecydowanie najgorzej

wiekszosc z moich rówiesników z liceum nie zarabia kokosów dziewczyny albo nie maja pracy albo pracuja w sklepach za 1000 miesiecznie facetom powodzi sie nieco lepiej ale tez bez szału