Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WYPOWIEDZ SIĘ

- SENS KOBIETY W ÓWCZESNYM ŚWIECIE -

Polecane posty

Gość WYPOWIEDZ SIĘ

W DOBIE RÓWNOUPRAWNIENIA KOBIET I MĘŻCZYZN, KOBIETY ZAGUBIŁY SENS BYCIA W ÓWCZESNYM ŚWIECIE. NALEŻAŁOBY PRZYPOMNIEĆ W JAKIM CELU KOBIETA ZOSTAŁA STWORZONA PRZEZ BOGA. NA SAMYM POCZĄTKU PRZYPOMNIJMY, ŻE BÓG STWORZYŁ KOBIETĘ Z ŻEBRA ADAMA DAJĄC SYMBOL PODDANIA KOBIETY MĘŻCZYŹNIE. TAK WIĘC TUTAJ WIDZIMY, ŻE KOBIETA MA BYĆ PODLEGŁĄ ADAMOWI. A WSZYSTKO: ZWIERZĘTA, ROŚLINY CZY KOBIETA MA NALEŻEĆ DO MĘŻCZYZNY. KOBIETA ZOSTAŁA UKARANA PRZEZ GRZECH PIERWORODNY JAKIEGO SIĘ DOPUŚCIŁA. NIE UZNAJĄC PRZYKAZAŃ BOGA UCZYNIŁA CZYN SZATAŃSKI. I TAK JEST W DZISIEJSZYM ŚWIECIE, KOBIETA ZWODZI MĘŻCZYZN NA ZŁĄ DROGĘ GRZECHU. BÓG STWORZYŁ KOBIETĘ DO RODZENIA W BÓLU, DO SŁUŻENIA MĘŻCZYŹNIE, KTÓRA MA BYĆ PODDANĄ - SŁUŻĄCĄ, A NIE PANUJĄCĄ, TAK JAK TO BYWAŁO W PISMACH BIBLII ORAZ STAREGO TESTAMENTU. W ÓWCZESNYM ŚWIECIE KOBIETY ODWRÓCIŁY SŁOWA BOGA STAJĄC SIĘ WSZYSTKIM TYM, KIM NIE POWINNY BYĆ. CZY ZATEM SPEŁNIAJĄ ROLĘ JAKĄ DAŁ IM BÓG NA ŚWIECIE ? NIE. REASUMUJĄC RÓWNOUPRAWNIENIE NIE MA SENSU BYTU W ŚWIECIE.

Niech sobie krzyczą o równouprawnieniu ale to i tak nie ma sensu. Kobiety zawsze są we wszystkim gorsze od mężczyzn. Tak było, jest i będzie.

Gość zgadzam się całkowicie
No przecież kto stoi przy drodze namawiając mężczyzn do grzechu? Tylko kobiety. Mężczyźni nie stoją przy drodze sprzedając swoje ciała. Równouprawnienie nie ma sensu i nie istnieje. My mężczyźni zawsze będziemy w sejmie, senacie, jako prezydenci. Zawsze będziemy zarabiać więcej od kobiet.

Gość taka jest prawda....
W Sybilli ( księdze przepowiedni ) było napisane: Że kobiety w XX w. będą wyglądały jak papugi. Wszystko się sprawdza patrząc jak kobiety teraz wyglądają, a jak wyglądały w starym testamencie, czy biblii. Jedno jest pewne - kobiety będą powodem końca świata.

Gość jajestembabawlasnie
to spierdalajcie na marsa ,o wspaniali faceci. i zostawice nam ziemie bez wojen ,broni, narkotykow, streczycielstwa.gwaltow,alkoholu ,bicia,terroryzmu itditp

Gość sens bycia w świecie
Mężczyzna jest zdobywcom, tak jak przykazał mu Bóg ma czynić sobie Ziemię poddaną ze wszystkim, co się na niej znajduje. Kobieta jest pokusicielem zła. I każdy czyn kobiety prowadzi do grzechu. Głowami Państwa czy to Kościoła są mężczyźni i tak już zawsze pozostanie. A nic się nie zrodzi bez wkładu mężczyzny. Kobiety zatraciły się w ciuszkach i duperelkach robiąc z siebie papugi malowane. Ale w przyrodzie to kogut jest strojniejszy od kury, tak jak w innych gromadach zwierząt. Kobietom po prostu woda sodowa odbiła do głowy bo chcą zawojować świat. Broń, gwałty, narkotyki itp. są grzechem wynikającym z życia z kobietom, mianowicie z ich pokus zdobywania świata. Nikt nie każe kobietom stać przy drodze, więc dopuszcza się sama jawnie gwałtu. Nikt nie wojuje też bez przyczyny, a jest to zazwyczaj wojna do pokoju. Patrz dzisiejsze prześladowane Państwa dalekiego wschodu poddane reżimowi. Reasumując: kobieta jest w szczeblu hierarchii niżej od mężczyzny i nie powinna tego zmieniać.

Taaa to facet ma mi stopy calowac i wiazac sznurowadła:) uciekaj a kysz ty fanatyku religijny.

Gość i coż ja kobieta mogę?
mogę Wam panowie jedynie współczuć...

sens kobiety we współczesnym świecie wyraża się przez bycie futerałem na męskiego penisa , ewentualnine rola gosposi domowej , reszta się nie liczy

Co wy pierdolicie o papugach? A potem o kurach? W przyrodzie nie zawsze samica jest ta szara slabsza strona. To ona wybiera partnera, to partner sie stroszy i odwala tance godowe:p wy panowie musicie sie prosic by wasze geny zostaly przekazane dalej. Wiec pozycja kobiety jest mocna na tym swiecie dlatego rownouprawnienie jest ok. Malo tego to faceci powinni nam sluzyc

rozumiem, że niektórym trudno tutaj przyjmować zależność...

Ehe:p futeralem meskiego penisa to teraz coraz czesciej jest jego wlasna meska reka:p

Gość faceci to 0
Zera skonczone!!! A kto was fiuty wychowal??? Kurwa wrozka ??? Wasze matki!!! Co kurwa tez byly kobietami ale widac zle to zrobily ze teraz takie bzdury wypisujecie!!!! Faceci to swinie i psy na suki! Wy dymacie wszystko co sie rusza! Jestescie pedofilami, zoofilami, nekrofilami... Oraz damskimi bokserami! Gdyby nie bylo chetnych na dziwki dziwek by nie bylo ale maja taki mlyn ze dupa nie nadarza! Facet potrafi tylko zrobic dzieci a kobieta musi wychowac i ogladac swiniaka ktory je splodzil jak przed tv popija piwo i pierdzi!!! Ale to moze blad ja was bym oddala pod opieke tatusiow jak sie urodziliscie to inaczej byscie spiewali o ile bylibyscie jeszcze na tym swiecie!

cheek-> wiadomo , że najlpesza baba własna graba :classic_cool: a i cieszę się ,że podkreślasz ,że kobiety pełnią głównie funkcję rozplodową i są zlewami na spermę :)

I coz ja kobieta moge- nie wstyd ci podszywac sie pod kobiete? To juz podchodzi pod problemy z osobowoscia:p

Gość no cóż zawsze gdzieś
zgromadzi się jakieś towarzystwo wzajemnej adoracji zakompleksionych i skrzywdzonych przez kobiety penisów.....muszą sobie ulżyć!hahaha

Gość trololololo
Kobieta ma służyć Adamowi? Ale.. Któremu:D:D:D:D Koleś, ale Ty prowokujesz śmiesznie, trochę Ci wiedzy brak, ale doceniam starania wywołania oburzenia dodatkowym emelentem jakim jest pisanie z CAPS LOCKIEM. Jestem kobietą, osiągnęłam dużo więcej niż nie jeden chłopak/mężczyzna i posiadam sporą wiedze. Teraz chcę rodziny, bo do tego też jestem stworzona, nie wiem w czym stwarzasz problem.. Służyć to znaczy w Twoim mniemaniu co? Loda robić z rana na śniadanie? Przecież Twoja matka tak Cię wspiera i daje tyle z siebie, a Tobie mało, heh

Julek, coz w naturze kobieta ma taka funkcje, nie zaprzeczam. Ale nie kazdy musi sie z nia zgadzac nie? Ale zbiornik na sperme to prezerwatywa, okreslac tak kobiety to tylko prymityw moze ciesze sie Julku ze przyznajesz iz twoja matka byla workiem na sperme:)

Gość KOBIETO PUCHU MARNY.....
BÓG POWIEDZIAŁ: "ADAMIE CZYŃ SOBIE ZIEMIĘ PODDANĄ (...)" TAK WIĘC WSZYSTKO CO NA ZIEMI PODLEGA ADAMOWI - MĘŻCZYŹNIE. KOBIETA NIE POWINNA ZMIENIAĆ PRZYKAZAŃ BOŻYCH, GDYŻ DOPUSZCZA SIĘ GRZECHU. TO MĘŻCZYŹNI W STARYM TESTAMENCIE BYLI PROROKAMI. SAM JEZUS BYŁ MĘŻCZYZNOM NIE BEZ POWODU. ROLA MĘŻCZYZNY JEST WAŻNIEJSZA W ŚWIECIE, TO ON UTRZYMUJE I WYCHOWUJE WSZYSTKO CO POSIADA. BÓG POWIEDZIAŁ: ŻE KOBIETA BĘDZIE RODZIĆ W BÓLU ZA SWOJE GRZECHY I KŁAMSTWA - I TAK JEST DO DZIŚ, I TEGO KOBIETY JUŻ NIE ZMIENIĄ.

z czym tu się zgadzać , to naturalna funkcja i żadna kobieta temu nie zaprzeczy :classic_cool: możecie krzyczeć ,że jesteście stworzone do wyższych rzeczy, ale to tylko iluzja .wór na spermę zawsze nim pozostanie :classic_cool:

Ten Bóg to jakis seksista byl nie? Albo po prostu jakis sfrustrowany czlowiek zly na zdradzajaca go zone napisal ta ksiazke:p

Gość faceci to 0
to powidz to twojej mamie:)

Julek ty bardziej debilny jestes niz cie pamietam z dawnych postow. No ale tak to jest jak sie probuje byc "cool" hahaha:) co jak co ale swoja matke to nawet najgorszy gnoj by obronil

do kogośtam, ciekawe, że Twoje rozumienie jest jednostronne... tak się składa, że podszywać się nie muszę... czytam tutaj o przerażającej wręcz walce..i to gdzie?... na zwykłym forum internetowym... tak trochę jakby można było zaprzeczyć, że ja-kobieta po prostu potrzebuję mężczyzny , w głowie mi się to nie mieści... i tylko przykro mi, że tyle tu frustratów muszących udowodnić sobie swoją wyższość... po co? Wy, wychodzący w tym momencie z siebie panowie, żeby pokazać wszystkim kobietom ich miejsce i tak za moment będziecie szukali spokojnego, cichego miejsca, gdzie można poczuć się po prostu bezpiecznie

Gość faceci to 0
powiem wam jescze cos faceci to duze dzieci nigdy nie dorastaja i sa nieodpowiedzialni.Gdyby nie kobiety ludzkosc by wyginela bo chlop nie potrafi wlasnemu dziecku przewaznie nawet pieluchy zmienic. Poza tym to kobiety w wiekszosci maja wyzsze wyksztalcenie wy jestescie gorsi pod wzgledem intelektualnym, moralnym , fizycznym i spolecznym... Choc chcielibyscie zeby bylo inaczej.

Kompleksy panowie, kompleksy ...kogoś strasznie ciśnie, ze nie jest tak jak kiedyś i nie może iść i sobie bezkarnie wyruchać babe na ulicy, czy ją kupić, że jego rówieśniczki często są bogatsze i zaradniejsze życiowo, oj boli was to strasznie... Jak tak chcecie powrotu do przeszłości do jeźdzcie do zacofanej Afryki bądź Afganistanu, droga wolna! Ale, nie zaraz chyba by was tam zaciupaki co katole?

Gość faceci to 0
oj widze ze zatkalo... Nie macie juz argumentow polglowki???