Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43 stopnie

Dziewczyna która straciła dziewictwo przed 20 r.z jest moralnym ZEREM

Polecane posty

Gość 43 stopnie

liceliastka to jeszcze dziecko, zeszmaciła sie . Jakbym uslyszal ze stracila dziewctwo na 18stke to bym jej wygarnąl - i olał... szmaty pieprzone ,dają byle komu a potem ryk na forum - czy on mnie kocha? NIE KOCHA ! gadal tak bo chcial ci wsadzic i tyle ,kiedy sie tego nauczycie :O

Hehe :D Straciłam dziewictwo przed 20 i to była bardzo słuszna decyzja bo zrobilam to z odpowiednim chlopakiem, mam idelane wspomnienia 1 razu, bylam z nim bardzoo dlugo, do tej pory byl to moj jedyny facet i mam cudowne wspomnienia ;) pozdrawiam wszystkie, ktore miały tak fajny 1 raz jak ja! ;)

Gość to ciekawe co piszesz.........
miałam 18 lat, po 6 letnim związku z nim teraz 20 lat małżeństwa. Za mało na obalenie twojej teorii?

Gość ZszokowanaStanemPolskichDróg
w wieku 18lat byłaś w 6letnim związku woow , ja tez straciłam dziewictwo w wieku 17lat i uważam,że był to odpowiedni czas

Gość hahahahahahahahaahahahhaahah
ja straciłam dziewictwo jakiś miesiąc przed 18 r.ż, byłam z tym chłopakiem 5 lat i byliśmy bardzo szczęśliwi.

Gość dobrusiaaa
a to ciekawe... Ja stracilam majac 18 lat to odpowiedni wiek w koncu jest sie juz pelnoletnim. Teraz mam 23 i z facetem z ktorym stracilam dziewictwo jestem do dzis, nikogo innego nie mialam wiec wypraszam sobie!!!! Szmaty to te ktore zmieniaja facetow jak rekawiczki i przepuszczaja po 20,30 albo wiecej fagasow przez swoje lozko. Niektore moje kolezanki bzykaly sie majac 12 czy 13 do takich pasuje twoje stwierdzenie.

Gość izia87
a ja kurwa straciłam jak miałam 15 byłam w zwiazku 3 letnim a teraz mam 23lata nie dawno urodziłam dziecko ociec dziecka to trzeci partner z którym współżyje i sie nie szmaciłam z każdym wiec nie pierdol głupot.

Gość moria0713432547
straciłam dziewictwo w wieku 16,5. byłam wtedy z poważnym zwiazku który trwa do teraz i nie żałuje. Wiek nie jest wyznacznikiem dorosłości i gotowości na rozpoczęcie współżycia.

Gość moria0713432547
na szczęście rodzice wciąż wierzą w moją niewinność

Gość A ja nie rozumiem skąd u ludzi
bierze się to moralne przyzwolenie na to, żeby faceci ruchali co popadnie a kobiety mają być najlepiej do ślubu czyste. Zupełnie to nielogicznie wszystko także gratuluje sposobu myślenia ;)

Gość Monisiaaaaaaaaa
moria0713432547-----------------> mam tak samo ;) jak mialam 16,5 stracilam dziewictwo i nadal jestesmy razem :)

jakby ktoś nie widział przecinka po 18 lat, to on tam jest :) Po tej 18 było jeszcze 6 lat związku :)

koleś po prosto zazdrości, że takowa straciła dziewictwo wcześniej i tak jak większość tutaj wpisujących się, nie zeszmaciło się :) Autorze, swoje miarki i wyznaczniki schowaj sobie głęboko w... kieszeń :)

a ja straciłam dziewictwo jak miałam 17 lat i nie żałuję, nie jestem już z tym kolesiem i co z tego... utrata dziewictwa jest przereklamowana :classic_cool:

autorze tutaj same niedziewice co się puściły w poważnych związkach majac 16,5 roku nie licz na moralnosć zrobiły to kiedy byla tylko pierwsza okazja i nie grozil prokurator

Gość 43 stopnie
hahahahahahahahaahahahhaahah - i TY jestes normalna ? stracilas dziewictwo przed 18stką , byłas z chlopakiem juz w wieku 10 lat?!!!?? A on ile ? masz wybujała wyobraznie albo jestes pojebana - innego slowa nie znam ... 10 latka w związku - no tego na kafe jeszcze nie bylo 16 lat i powazny związek - no bez jaj , moze trafi sie jakas inteligentna w tym wieku ,ale tu na forum widze wszystkie takie . Prawda jest taka ,ze koleś was namawiał , wy ze strachu ze znajdzie inną chetną dalyscie sie i tyle.

a skoro się juz oddały to nie dziwne, że będa pisać ze dziewictwo jest przeraklamowane skoro już tego nie mają to bedą umniejszać tego znaczenie żeby nie czuć się gorsze

Gość Monisiaaaaaaaaa
Bylam z chlopakiem rok przed naszym pierwszym razem i nadal razem jestesmy i niczego nie zaluje bo i tak bym to kiedys z nim zrobila :) hah. A autor jest zapewne prawiczkiem po 20, ktory zakochal sie w dziewczynie ktora stracila dziewictwo szybciej niz on i jest wkurwiony i wyzywa sie na forum. Boi sie ze go wysmieje jak jeszcze nie wlozy a juz sie spusci :D

Gość 43 stopnie
Monisiaaaaaaaaa - prawiczkiem nie jestem to raz a dwa : nie mam nic przeciwko nie-dziewicom , ale co 16 latka może wiedziec o zyciu i milosci ?

Gość Monisiaaaaaaaaa
no ja akurat bylam tak zakochana jak teraz, nawet w wieku 15lat. Wiec jebnij lepiej glowa w cos zanim tu cos napiszesz, zreszta chuj cie to obchodzi kto kiedy dziewictwo stracil???????????????????????!

wcale nie bałam się że mnie rzuci, raczej on odczuwał taki strach :) byłam z nim ok 6 mies. i wcale nie naciskał powiedział że jeśli nie chcę to nie będziemy... zdecydowałam inaczej i nie żałuję

tu chyba są sami analfabeci, którzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem. Związek zaczął się w wieku 17 lat, sprawy łóżkowe w wieku 18 lat, potem jeszcze 6 lat związku a teraz 20 lat po ślubie. Czyli nijak się ma teoria autora do rzeczywistości

Gość Monisiaaaaaaaaa
dziewczyny dojrzewaja szybciej niz chlopcy wiec zamknij pysk bezmozgu. Ja akurat mialam duze pojecie na ten temat i nie zrobilam tego z pierwszym lepszym. On byl prawiczkiem, ja dziewica, jest o 2lata starszy wiec mial te 18lat. dlugo czekalismy na ten pierwszy raz, przed stosunkiem moze z 2miechy tylko sie "piescilismy" a gdy postanowilismy to wreszcie zrobic, zabezpieczylismy sie, wiec decyzja byla przemyslana, bylo poprostu idealnie, i jest tak do teraz. Wiec ja niczego nie zaluje.

Gość do zona dresiarza
ale nudny temat :O kazdy wie ze kobiety szybciej daja dupy

"dziewczyny dojrzewaja szybciej niz chlopcy" taaa, wystarczy wejśc na fotka.pl widać jakie one dojrzałe

Gość Monisiaaaaaaaaa
Sa takie pustaki ktore daja na kazdej imprezie w wieku 14lat. Ale NIE KAZDA taka jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "dają byle komu a potem ryk na forum - czy on mnie kocha ? NIE KOCHA ! gadal tak bo chcial ci wsadzic i tyle ,kiedy sie tego nauczycie" O sobie to napisales?? chcesz wsadzic to wsadz miedzy drzwi kretynie!!!!!!! tez nie kazdy chlopak mysli chooojem tak jak ty.

Gość vanilia vilgotna
Monisiaaaaaaaaa odpusc temu palantowi bo w depreche wpadnie

Gość a wy pewnie
monia - zobaczymy za 10 lat :D:D:D:D byl tu temat 98 % mezow zdradza :D czasy milosci az po grób minely jakies 21 lat temu :)