Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bazinka

Czemu tyle niskich dziewczyn próbuje udawać małe dzieciątka?

Polecane posty

Zauważyłam, że niskie kobiety o wzroście 150 - 155 cm próbują udawać dzieci. Odmładzanie na siłę, żeby wyglądać na 15 lat (białe włosy, makijaż na gimnazjalistkę), ton głosu, wieszanie się na kimś. Ciągłe podkreślanie wzrostu "wiem, wiem, wyglądam jak dziecko". Większość moich koleżanek tak się zachowuje i później się dziwią, że nikt ich nie chce. Co najśmieśniejsze, wyglądają trochę komicznie, bo ciała mają hmm... sflaczałe troszkę, a robią się na małe dzieci ... Wiecie, o co mi chodzi?

Gość moze i tak jest...
Mnie też takie baby wkurzają. A jak słyszę jak stara baba mówi płaczliwym głosikiem "boli mnie brzuszek, nóżka czy co tam jeszcze" to krew mnie zalewa :/

Gość Tytus de ZOO
czy nie znacie powiedzenia 'staramalutka' ?

Bazienka witaj :************* No, to jest żałosne, jak dziewczyny próbują się odmładzać. Przecież nic jej to nie da, jak ma np. 25 lat. Może się ośmieszać jak niewiadomo co, i przeciez i tak jej nikt nie da 10 lat :O

Chcą być traktowane jak słodziutkie dzieciaczki. Im strasze, tym śmieszniej to wygląda. Ja osobiście nie zauważyłam tego u wyższych kobiet ponad 160cm tylko tych niższych, nie wiem, czy im mózg został na poziomie wzrostu, czy co :)