Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość What Happens Now

spotkać atrakcyjną i inteligentną

Polecane posty

Gość cruell voon lex
to był blew z tym "pół roku" działaj albo giń

dobra, przyjmijmy na to, że zadziałam, pewnie sobie pomysli, że desperatka ze mnie, ze ledwo sie rozstala juz gotowa na nowego chłopa, że seksu jej sie chce, że bezczelna, że jak ładna to myśli, że może mieć kazdego... no ja mu ladnie smsa napisałam, że po pracy był to biedny jest, zmęczony i że przytule, on na to,ze by sie przydało, ja-to chodź a on... cisza! kurde blade no nie nadążam za facetami już...

Gość cruell voon lex
nie zastanawiaj się jak stara baba lub jakaś nastolatka tylko uderzaj uczucia czekają , a czas upływa

Gość cruell voon lex
"będę na kawie w dniu...o godz....w miejscu....czekam" to wszystko tylko głupiec albo niezainteresowany tego nie zrozumie

Gość cruell voon lex
tylko na spotkaniu daj mu do zrozumienia , że to kawa i zachowaj klasę oraz długi dystans

Gość cruell voon lex
a co to za problem?

Gość cruell voon lex
dla ludzi chcących się spotkać nie ma rzeczy niemożliwych

no dla chcacego nic trudnego, ale sam przyznaj, że to troche dziwne, ze taki fajny, miły, uczynny chłopak, któremu się jeszcze pół roku tematu podobałam, jak juz ma mnie na talerzu nie robi z tym nic... no nie rozumiem tego i to mnie najbardziej w tym wszystkim boli,bo dla mnie jak facet nie dzwoni, nie pisze to znaczy, ze sie nie interesuje, nie kocha, nie chce...

Gość cruell voon lex
nie rozumiem jego postępowania bo go nie znam , ale być może się rozmyślił , bo właśnie ma danie na talerzu ludzi ciężko jest rozgryźć nie znając ich, jednak nie szkodzi Ci dać tej szansy - spróbuj

raz kozie śmierć... choć boje sie jak diabli, czy jak spytam go czy chciałby się umówić na spacer to będzie to nie fart z mojej strony?

Gość cruell voon lex
napisałaś że jesteś atrakcyjna i inteligentna więc masz sie czego obawiać? dla mnie ludzie inteligentni i atrakcyjni nie boja się wyzwań , bo czują się pewnie wśród ludzi

uroda i inteligencja to nie wszystko, moze mu nie będe odpowiadała pod względem charakteru, poczucia humoru i jeszcze inne pierdoły beda wchodziły w grę i bedzie klops...

Gość cruell voon lex
dla mnie klops wśród ludzi jest gdy nie próbują lub się nie określają - Ty nie próbujesz , a on się nie określa jeśli naprawdę jesteś mega atrakcyjna to powinno to spłynąć po Tobie gdy nie wypali

Gość a o kim mowa?
"nie mozesz z nim byc, to zbytnio prosty czlowiek dla ciebie, jestes za piekna, za mądra, nie rob tego proszę" :( smutne, ale zasiał w moim sercu niepewność co mam zrobicć?

Gość cruell voon lex
mówiłem?

Gość cruell voon lex
kobieto nic nie myśl!!!! tylko od razu pisz gdzie i kiedy - myślenie zostaw sobie po spotkaniu !!! co za baba 💤

hahahah :D dobra działam :P cruell - dziękuję za pomoc i przeprowadzenie po męskim świecie, jakby co pisz na moje gg 2227616, zawsze chętnie pogadam, nawet o dupie marynie :) pozdr, trzymaj się ciepło!

Gość bo taka jestes
co z ta piekna i madra blondynka?

Gość bo taka jestes
ja chetnie poznam jesli piekna taaka i nie wejde komus w parade sieje zament w sercach

Gość bo taka jestes
sa takie kobiety ale wy ich nie doceniacie to przez was takie wredne sie staja