Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

co myslicie o takim zachowaniu?.....

Polecane posty

spotykam się z pewnym facetem od pewnego czasu. w końcu postanowiliśmy spędzić razem weekend. Wiadomo jak i weekend to zaplanowalismy też seks.Zresztą sporo przed ten gadalismy o seksie on mowił ciagle jaką ma ochote itd Cał.e spotkanie wygladało jakoś dziwnie. najpierw napiliśmy się wina żeby się rozluźnić ,już wtedy mu się trzęsły ręce. wogóle wygladał na zestresowanego ,a zgrywa takiego luzaka zawsze. Potem zaczął mnie macać po piersiach zanim wogóle mnie pocałować.. no dobra potem zaczęlismy się całować. już myślałam ,że jak to z facetami zaraz mnie zacznie rozbierać itd ale jak mnie pocałował to przestał i przytulił jakby sam nie wiedzial czego chce.. po jakiś 5 min znowu mnie pocałował i zdjął bluzke i stanik. na tym znowu poprzestal i połozyliśmy się na łożku . Nie wiedziałam co jest grane bo nigdy się z czymś takim nie spotyałam. potem dopiero jakby od niechcenia mi zdjał spodnie i się kochaliśmy. Po seksie nawet ze mną nie poleżał na tylko wstał , zapalil i usiadł przy kompie.. Wszytsko to bylo jakieś takie wymuszone jakby.. kochalismy sie potem jeszcze ze 2 razy ,ale też był jakby zestresowany czy nie wiem jak to okreslić.. wszystko było jakoś sztucznie i jakby ,,na siłe"

up

Gość Observer.
co za tępa locha z ciebie :O A ty co bys kuuurwa chciala ? tylko zeby cie obslugiwac ? Pal lache to moze nie bedzie tak sztywno. Polki to są jednak kłody :O i jeszcze sie dziwi ze facet niezadowolony bo jestes pi.erdolonym mułem bagiennym..

na moim miejscu przestałybyście się z nim spotykać?

nie , poprostu ja próbowałam jak się całowaliśmy go też rozbierać ,ale powiedział ,,spokojnie ,wolniej" No dziwne to dla mnie bo przeważnie jest to bardziej spontanicznie..

Gość Krakowowo277777
Ja na jego miejscu przestałbym się z Tobą spotykać. mówisz że facet był spięty, a Ty jak mu pomogłaś żeby stworzyć dobrą atmosferę? teraz się żalisz się Ci cycki macał jak leżałaś jak kłoda... jesteś po prostu beznadziejna w te klocki

no ale czystaj ze zrozumieniem całowałam go jak już mnie pocałował i rozbierac go próbowałam.. ale on nie chciał tak szybko..

ciekawe co on na tym kompie robił , znaczy jakie "stronki" odwiedził:P:P:P hm...:P osobiście bym go sobie odpuściła.

nie no niby usiadłam z nim i on muzyki słuchaliśmy.. ale wolalam żeby sie tak nie zrywal z tego łóżka od razu ... Bo to bylo tak ,że ja powiedziałam jak wstawał ,żeby został ze mną w łóżku. a on ,że musi zapalić sobie. to zapalił ,a potem do tego kompa siadł..