Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabiegana323

Które polecacie Spa?

Polecane posty

Gość zabiegana323

Witajcie kochani,mam pytanko-jak w temacie. Mam zamiar wybrać sie do Spa(pierwszy raz),możecie mi jakies polecic? Jestem ze Śląska i najlepiej jak by to było cos z tego regionu.

Gość kossunia 233
mialam okazje byc w spa w szcaWNICY, TYLKO pytanie czy interesuja cie gory czy moze?

Gość kossunia 233
przepraszam za zjedzone r w morzu:)

Gość kossunia 233
:) przecież przeprosiłam:)

Gość SoniaCK
hej jestem ze świętokrzyskiego i miałam okazje okazje być w Malinowym Zdroju kilka dni. Naprawdę fajny hotelik. Byłam wtedy pierwszy raz w spa i personel chętnie pomógł mi dobrać odpowiednie zabiegi. Dzisiaj nawet pokazał się artykuł : http://www.strefabiznesu.echodnia.eu/artykul/mamy-najlepsze-medical-spa-w-polsce-48805.html a z tego co przeczytałam to Malinowy Dwór jest z tej samej sieci :) i znajduje się w Twoim regionie zabiegana 323

Gość kossunia 233
hej sonia ck a ten Malinowy Dwor to rouzmiem tez ma wode siarczkowa jak Zdroj? bo gdzies widzialam ze maja cos takiego, tylko pewnie ceny wysokie?

Gość SoniaCK
kossunia z tego co wiadomo to sprowadzają wodę siarczkową doworzą specjalnie z Solca. 25zł za 15minut to wydaje mi sie niewygórowana cena a efekty po kilku zabiegach są odczuwalne.