Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ołłłł jeeee

Zakochałam się!!!

Polecane posty

Gość ołłłł jeeee

Ale to dziwne, że widujesz kogoś codziennie i przechodzisz koło niego jak koło powietrza, a nagle wydarzy się coś co sprawia, że zaczynasz o nim obsesyjnie myśleć, wstydzisz się go ale też ukradkiem cały czas zerkasz... Jak to się stało??? Wcześniej nawet go nie zauważałam. Wystarczy, że mi pomógł w czymś i teraz ze mną koniec... nie potrafię się na niczym skupić. Dodam, że razem pracujemy:) Co do cholery teraz robić?

Gość minia12343
nic nie rób niech on o ciebie zawalczy!!

Gość ołłłł jeeee
Trafiłaś w sedno mojego charakteru. Jako że jestem kobietą, zawsze uważałam, że to mężczyzna powinien zawalczyć o kobietę. Tak więc będę pewnie czekać. Ale co zrobić żeby to czekanie skrócić??? O strojach i fryzurach nie ma mowy, bo mam taką pracę, że tylko oczęta mi widać, reszta pozakrywana, jak muzułmanka wyglądam:)

Gość ołłłł jeeee
Tylko, że ja NIGDY nie zdobywałam, to ja byłam zdobywana przez facetów, nie mam więc praktyki... Kurcze, jeszcze tak nie miałam żeby chodzić obok kogoś codziennie i zupełnie go nie dostrzegać i nagle... jedna chwila... jedna głupia rzecz... i strzała amora trafiła we mnie tak, że wszystko kręci się wokół niego. Miałam dziś czytać książkę, a zamiast tego cały dzień siedzę i myślę...

a kto mowi żebyś go zdobywała? ale mozesz mu pewnymi zachowaniami zasugerować, niektórzy faceci mają w dupie takie kobiety, ktore myślą ze facet przyjedzie na białym koniu i bedzie się o nie starał :-) czasy sie zmieniły

Gość ołłłł jeeee
Najważniejsze teraz żebym jakiejś głupoty przy nim nie zrobiła, bo tak zawsze jest, że jak chcę przed kimś dobrze wypaść to na przekór robię z siebie pajaca:/ Ludzie, byliście już w takiej sytuacji??? Jeśli tak to jak się dalej potoczyły wasze losy???

Gość ołłłł jeeee
Dziś go widziałam, rozmawiałam... ehhh co za parszywe życie...

Gość kamikadzeee
to gdzie Ty dziewczyno pracujesz? jesli można wiedzieć , a może warto dać mu jkis sygnał ?

Gość ołłłł jeeee
Pracuję na bloku operacyjnym, on też. Jaki sygnał żeby z siebie pajaca nie zrobić? Ale wstyd, że ja taka zielona jestem w "tych" sprawach...

Gość zaproś go pod prysznic
po pracy - z tego co wiem lekarze i piguły po robocie się kąpią :classic_cool:

Gość ołłłł jeeee
Hehe faktycznie to prawda:) Dzięki za sprawienie, że się uśmiechnęłam:) Pomysł dobry choć mało realny;););)

Gość kamikadzeee
znajdź jakiś wspólny temat/hobby cobuymożna było gdzieś razem wyjść areszta sama siępotoczy w odpowiednim kierunku

Gość ołłłł jeeee
Spróbuję, choć odkąd odkryłam, że się w nim zakochałam to tak trudno mi coś z siebie wykrztusić w jego obecności... dziś to on musiał się pierwszy odezwać, bo w moim przypadku nagle język kołek... Jutro wezmę się w garść:)

Gość ołłłł jeeee
Zakochany człowiek marnuje strasznie dużo czasu na myślenie...

Gość Ewe lina
ale jaki przyjemne myślenie...;)

Gość ołłłł jeeee
To prawda:) i nagle się okazuje jaką mam w dodatku bujną wyobraźnię;)

Gość ołłłł jeeee
Kurza twarz, przez to że się go nagle zaczęłam okropnie wstydzić, nie potrafię się przy nim odezwać... W głowie nagle robi się pustka, ręce zimne i spocone ze stresu... po prostu czuję się jak małolata...

Gość pole obowiazkowe -
Ja jestem w podobnej sytuacji a jestem facetem i mam pod górkę bo to ja muszę inicjować wszystko jako ze jestem facetem, a tak jak ty zachowuję sie przy niej jak kretyn

Gość ołłłł jeeee
To właśnie jest plus, że możesz inicjować wszystko, bo przynajmniej szybciej się dowiesz czy coś i ona do Ciebie czuje. A mi pozostaje bezczynność. Nie robię nic oprócz tego, że jak go widzę to jestem przeszczęśliwa. Uwielbiam jego obecność. Cały czas myślę co by tu zrobić, jak sprowokować aby sprawy potoczyły się po mojej myśli!? Tylko nic nie przychodzi mi do głowy. Jak długo jesteś w niej zakochany? Co planujesz zrobić? Gdzie się widujecie? Prcaujecie razem?

Gość ołłłł jeeee
:(

Gość usmiechnij sie do niego
:-)

Gość ołłłł jeeee
Zdecydowanie, zrobię tak;)

Gość ołłłł jeeee
Zauważyłam, że on też szuka kontaktu ze mną, przychodzi żeby pogadać, często przyłapujemy się na tym, że ukradkiem patrzymy się na siebie... ehhh mam nadzieję, że moje czary mary podziałały... robiłam tak jak mi radziliście czyli uśmiechałam się od czasu do czasu, jak zagaił to pociągnęłam temat... teraz będę czekać na dalszy rozwój wypadków. Mam nadzieję, że nic sobie nie ubzdurałam...

Gość jak czytam takie męki
to ciesze się ze mam to już za sobą z facetem może być całkiem fajnie ale bez tego dodatkowego ubzdurania sobie czegoś więcej