Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egocentrycz123ka

Mój facet nie mówi "kocham".

Polecane posty

Gość egocentrycz123ka

Od początku naszego związku mówił że nie jest wylewny w uczuciach ale on w ogóle nie mówi że mnie kocha. Mówi że jestem dla niego ważna ale nie mówi "kocham". Kilka razy natomiast mówił to w czasie seksu... :( To chyba nie jest normalne, co?

Gość ddddws
zapytaj czy Cie kocha

Gość dziwna33
A ile ze sobą jesteście? Autorko,faceci to niezrozumiałe stworzenia i wydaje im się, że raz powiedziane 'kocham' w zupełności wystarczy. otóż nie!my kobiety potrzebujemy czułości, staraj się uświadomić w tym swojego mężczyzne. Kobiety chcą słyszeć,że są kochane cześciej.

Gość egocentrycz123ka
Pytałam kilka razy i za każdym razem twierdzi, że tak, ale ja odbieram to jakby to było trochę wymuszone. Chciałabym, żeby sam powiedział, że kocha. I zastanawia mnie to dlaczego w czasie seksu potrafi powiedzieć "kocham".

Gość egocentrycz123ka
Jesteśmy ze sobą prawie dwa lata.

Gość gfdgdgdg
a ile masz lat i ile jestescie razem?

POWIEM CI I TAK ZLE I TAK NIE DOBRZE MÓJ MĄŻ MÓWI MI KOCHAM CIE CO 10 MINUT NAWET W NOCY PRZEZ SEN SŁYSZĘ BO MNIE TO WYBUDZA CZASEM TROCHĘ MNIE TO IRYTUJE WIEM ŻE MNIE KOCHA ILEŻ MOŻNA SŁUCHAĆ POWIEDZIAŁBY BO KONKRETNEGO

Gość egocentrycz123ka
Ja mam 23 lata, a on 24, a jesteśmy ze sobą prawie dwa lata.

Gość wazne sa czyny nie slowa
wiec nie panikuj :P

Gość egocentrycz123ka
No, ale zastanawia mnie, czy to nie dziwne, że gdy się kochamy, potrafi powiedzieć, że mnie kocha, a w codziennej sytuacji nie. Chyba coś nie tak, nie?

Gość dziwna33
Porozmawiaj z nim szczerze,powiedz co Cię gryzie i czym się martwisz. Wtedy dowiesz się jak to wygląda z jego strony. To,że nie mówi kocham może również oznaczać,że cie po prostu nie kocha...i tyle. A czasem mówi to,żeby Cię nie stracić. Mój facet tez nie był wylewny jeśli chodzi o to słowo,ale pokazałam mu, że chciałabym częściej to od niego słyszeć i zadziałało :D

Gość dziwna33
popieram,najważniejsze są czyny :)

Wiadomo najważniejsze sa czyny, ale miło każdej kobiecie jest usłyszeć, że jest kochana. Porozmawiaj z facetem, powiedz mu, że chcialabys to częsciej słyszec. A jak ty mu mówisz "Kocham Cię" to on nie odpowiada?

Gość egocentrycz123ka
Rozmawiałam z nim kilk razy i on mówi, że przecież powinnam wiedzieć, że mnie kocha, że to oczywiste. Gdy ja mówię "kocham Cię", on odpowiada przeważnie dumne "wiem", czasami się zdarzyło "ja Ciebie też", ale generalnie bardzo rzadko. A, gdy zapytam: "kochasz mnie?", to on "tak" albo "przecież wiesz". Ech, skomplikowany facet :P Aż dziwne...

Gość poli27-prawie 28
hmmm to dziwne ze ci tego nie mówi...mi mąż czesto mówi ze mnie kocha mimo ze jestesmy juz 8 lat po slubie...

Gość atinaaa89
Witam. Trochę czasu minęło, ale mam nadzieję, że temat się odświeży.. Otóż doskonale rozumiem autorkę, mój facet również nie mówi mi, że mnie kocha w ogóle! Czasem na początku jak wypił to powiedział teraz już nawet w takiej sytuacji nie mówi.. Owszem w sms-ach to pisze, jednak nie potrafi powiedzieć ani też odpowiedzieć. Twierdzi, że Jemu w życiu też nikt nigdy nie okazywał uczuć, nawet rodzice i On tak nie potrafi, że najważniejsze jest to co czuje do mnie w środku. Jak ja Mu powiem co do Niego czuje to nie odpowiada, a jak zapytam czy mnie kocha to od razu się denerwuje.. Jesteśmy razem 1,5 roku - zostawił dla mnie inną kobietę. Ja mam 24 lata, On 36. Proszę doradźcie mi co robić :(

Gość gość
A czy okazuje Ci tą miłość ?? W czynach ??