Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uy7u

zastanawiam sie czy ta szczeniara odprowadza podatek do

Polecane posty

Gość uy7u

skarbówki... Jest posrednikiem kredytowym wciska kredyty i ma bardzo duze prowizje ale do tego jeszcze jezdzi do turcji kupuje ciuchy i sprzedaje u nas na alegro. kasy ma jak lodu a glowniara ma 25 lat!!ciekawe czy zarejestrowala dzialanosc i czy rzeczy z turcji nie sprzedaje jako orygialne... Mloda głowniara a wrocila wlasnie z tanzani(pojechala wypocząć)jezdzi fajną astrą i wynajmuje mieszkanie za ktote placi 3 tys miesiecznie bo to niemal apartament

Gość rrrrtrtretrtrt
po pierwsze nie szczeniara skoro ma już 25 lat a po drugie, to co ciebie to obchodzi?

Gość zaradna dziewczyna
dobry materiał na żonę :D

Gość uy7u
25 to wiek gdzie dopiero zaczyna sie zarabiac..wiec szczeniara takie glowniary w pracy na stazach zarabiaja 800zł.....a ona w tym wieku ma tyle pieniedzy

Gość rrrrtrtretrtrt
Ale ty pitolisz. Jakie 800zł? Znam dziewczyny w tym wieku zarabiające 1600-2000zł na rękę.

Gość uy7u
na pewni noe nodprowadza

Gość uy7u
na pewni noe

Gość zastanow się zazdrosnico
jak zarobić kasę na własne zachcianki.. to będzie dla ciebie o wiele zdrowsze :P

Gość uy7u
niech ktoś podpowie jak się na niej odegrać czy można napisać anonim do skarbówki , żeby ja sprawdzili?

chcesz się odgrywać na dziewczynie za to, że ZARABIA???? BTW, w skarbówkach anonimy wyrzucaja do kosza, tylko jak sie podpiszesz pełnymi danymi to mogą ją sprawdzić

Gość uy7u
Nie podpiszę się swoimi danymi bez jaj :P A ona powinna płacic podatki to by na pewno nie miała tyle kasy w tak młodym wieku. Niech najpierw trochę popracuje a potm dupę wozi poświecia a nie taka szczeniara i sobie żyje jak jakaś wielka dama

Gość gwegsegs
żałosna jesteś sama zacznij zarabiać a poza tym aby dostać licencję od banków na pośrednictwo i robienie kredytów trzeba mieć zarejestrowaną działaność gospodarczą poza tym, co z tego że kupuje ciuchy w turcji i sprzedaje? najwyżej jej się to opłaca. jakby nie mogła ich kupować to by nie przeszła kontroli granicznej. I to nie są samochody sproawdzane tylko CIUCHY!!

dlaczego nie podpiszesz? masz coś do ukrycia? :D Anonimy lądują w koszu, tak więc szkoda twojego czasu Z tego co napisałaś to widzę, że dziewczyba pracuje - sprzedaje kredyty i ciuchy. To przecież praca, dupą nie zarabia. To o co chodzi?

Gość uy7u
a co za różnica czy ciuch czy samochody? Noż qurde tak nie powinno być zeby szczeniara miała kasy jak lodu a człowiek haruje i gówno ztego ma po podatki płaci

Gość gwegsegs
ZAZDROŚĆ ZŻERA CO ? tłusta leniwa krowo założę się, że tamta laska jest jeszcze atrakcyjna

Gość gwegsegs
"człowiek haruje i gówno z tego ma" to myśl głową tak jak ona a nie.. chuj wie czym to też będziesz miała

Gość uy7u
no własnie myślę, myślę i wymyśliłam, że to niesprawiedliwe, że ona ma tyle kasy i znajdę jakiś sposób żeby jej dowlili podatki bo sądze, że nie płaci

Gość uy7u
tlacze wam ze nie odprowadza skladek bo ona jedzie niby na wakacje normalnie samolotem!!i przywozi mase ciuchow niby dla siebie ale to są bagaze niby dla siebie i znajomych a potem sprzedaje za 15 razy tyle za ile kupila

uy7u a co za różnica czy ciuch czy samochody? Noż qurde tak nie powinno być zeby szczeniara miała kasy jak lodu a człowiek haruje i gówno ztego ma po podatki płaci nie pierdol. Mozna tak poustawiac firmę, żeby prawie NIE PŁACIĆ podatków. No, chyba, że harujesz NA PRACODAWCĘ. Ale to nie jest chyba wina panny, która sama jest szefem dla siebie?

Gość uy7u
na gorze ten wpis "no własnie myślę, myślę i wymyśliłam, że to niesprawiedliwe, że ona ma tyle kasy i znajdę jakiś sposób żeby jej dowlili podatki bo sądze, że nie płaci " to podszyw czego powodem jest kolejny moj wpis o tej samej godzinie

Gość Łukaaszz
komuś żal du**ę z żalu ściska że ktoś ma więcej, jakie to piękne i typowe dla polaczków:)

Gość wertyuikol;'
hmmm TROCH E GŁUPIA JEDNYM SŁOWEM SKORO WYNAJMUJE I WYRZUCA TYLE KASY NA WYNAJEM , JA BYNAJMNIEJ MAM SWOJE :) I OKŁADAM. w TAJZANI NIEBEZPIECZNIE WIEC NIE MA CZEGO ZAZDROŚCIC, A POZA TYM KAZDY CHCE ŻYC, I NIE ZNOSZE TAKICH LUDZI DONOSZĄCYCH , ! WIDZSZ ZE COŚ MA TO ZARAZ DO uc :D NO TAK TEŻ KTOŚ MNIE KIEDYŚ TAK ZROBIŁ, ALE TERAZ ŻAŁUJE BO LOS GO BARDZIEJ SKRZYWIDZIŁ , WIEC ZOSTAW TLUDZIW SPOKOJU

Jaka zawiść i zazdrość o boże ;/ żalosne aż. życzysz ludziom źle bo Tobie się nie układa? zazdrościsz bo dziewczyna jest zaradna,sprytna i dala sobie radę w życiu? masakra;/

Gość gwegsegs
no i co z tego? ona je kupiła w turcji za PIENIĄDZE!! JEST WOLNY RYNEK MOŻNA SPRZEDAWAĆ TAKIE RZECZY I KUPOWAĆ DO WOLI gdzie ty kurwa żyjesz? z jakiejś jaskini wróciłaś? i ta zawiść.. żeby dokopać, dosłownie jak jakiś orangutan. Zwierzęce instynkty się odzywają. po raz setny ci powtarzam : 1. za kredyty na pewno odprowadza podatki bo nie ma innego sposobu 2. jakby sprzedawanie było nielegalne to już dawno na granicy by ją zatrzymali za to albo jesteś głupia albo ci ta zazdrość umysł przysłania, uważaj żeby nie był to trwały ubytek

"Bynajmniej" nie oznacza "przynajmniej", analfabeto. Do szkoły, sio!

Gość uy7u
nie rozumiecie, że płacenie podatków to obywatelski obowiązek co to za spryt, że sie od tego obowiązku uchyla? jesteście tacy durni, ze nie rozumiecie podstaw funkcjonowania państwa? a drogi ti byście chcieli mieć, i dostep do kultury i lekarzy itp tylko podatkó to nie ma kto płacić załosne durnie z was

Gość co zlego to nie jaaa
zal dupe sciska ze taka niezaradna pokraka z ciebie????nie dziwie sie ze w tym roku najwiecej donosow jest,zawisc i tyle,daremne...obys cale zycie na kasie w biedronce stala