Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia29

Dlaczego jestem taka porąbana ?

Polecane posty

Gość głupia29

Nie mogę się wyleczyć ze swojego eksa.. był i nadal jest miłością mojego życia, to już 5 lat, czuję że nie ułożę sobie życia chociaż bardzo bym tego chciała... było już po nim kilka facetów , nic na siłę , naprawdę fajni faceci, ale guzik, nic nie wyszło, na początku jest ok, fajnie, a później tragedia... obecnego faceta już wiem że nie kocham i znowu jest ta obojętność.. nie mam ochoty się dla niego stroić, podobać, seks w ogóle tragedia, tzn hmm jest dobry w łóżku ,ale to nie to samo.. nie ma tego uczucia , tej namiętności, a na pewno nie z mojej strony chociaż starałam się ,ale po jakimś czasie i tak wszystko bez sensu... żadne romantyczne nastroje nie pomagają, po prostu nie mam ochoty, nie czuję tego... i nie jestem z góry nastawiona anty , ale też nie szukam na siłę..

Gość milla....
gdzie takie się lęgną ? :O

Gość obczajacie?
sklonuj eksa;)

Gość głupia29
chciałabym :O

Gość andrrrr
cóż jesteś skazana na samotność :D

Gość głupia29
nie chcę być resztę życia samotna...

Gość głupia29
eks tam gdzie zawsze, tylko nie ze mną..

Gość głupia29
heh nie ma szans , 5 lat.. od jakiegoś czasu ma już inną..

Gość głupia29
cóż.. zdradzał mnie kiedy byłam za granicą na praktykach... nie mogłam tego przeżyć .. nienawidziłam go, myślałam że dam radę.. nie próbowałam wrócić, chociaż on chciał, wiedziałam że nie będę mu w stanie zaufać.. ale teraz.. nie daję już od dłuższego czasu rady, nie idealizuję go , nie żyję wiecznie wspomnieniami, próbuję zacząć od nowa, ale to silniejsze..

Pocieszę Cię, jakiś czas temu poznałam faceta, który bije wszystkich innych na głowę. Teraz, po zwykłej rozmowie z nim siedzę zarumieniona i czuję jakbym miała zemdleć... On też mnie kocha i nie wierzę, że mogłam być zakochana wcześniej w jakimkolwiek innym. W każdej dziedzinie deklasuje każdego, którego znam... W dodatku, co najważniejsze, nie jest nastawiony na seks, tylko na poważny związek, a w łóżku jest nieziemski. Wcześniej nigdy nie miałam orgazmu, a z nim mam nawet squirty! Czuję się jakbym śniła... Dlatego olej eksa!

Gość głupia29
hmm nieziemski w łóżku, mój też jest dobry, bardzo mi dobrze ale tylko fizycznie... z eksem to było zupełnie coś innego... taki mentalny odlot..

Gość głupia29
to by znaczyło rozbijanie jego związku...

Gość kakarakas
moze ojciec byl drwalem

Gość a ja mysle zeeee
eee naprawdę głupiaś - raz zdradził, to i zdradzał by dalej, a ty żalujesz, rozpaczasz, a nie ma za kim

" rozmowie z nim siedzę zarumieniona i czuję jakbym miała zemdleć" -juz nie pamietam jakie to uczucie, tak dawno to było i tylko raz w zyciu.

Gość głupia29
tak wiem że jestem głupia i że on do końca nie zasługuje na takie uczucie z mojej strony... ale ja mogłam z nim leżeć i patrzeć w ścianę i byłam najszczęśliwszą osobą na świecie..

Gość głupia29
nie mam pojęcia czy jej jest wierny.. mnie nie było rok ,ale to też nie jest usprawiedliwienie bo ja myślałam tylko o nim i do głowy mi zdrada nie przyszła..

Gość a ja mysle zeeee
hehehhehe NAJSZCZĘŚLIWSZĄ, ZDRADZANĄ I OSZUKIWANĄ osobą na świecie ;D to się nazywa MIŁOŚĆ ;D młodzieży- czytajcie i uczcie się ;/

Gość głupia29
wtedy jeszcze mnie nie zdradzał

Jeszcze kilka lat temu na Twoim miejscu szukałabym z nim kontaktu i byłabym się w stanie ośmieszyć, żeby tylko wiedział, że mi tak zależy, a potem z kolei byłoby mi głupio o nim nawet myśleć. Ale to oczywiście nie jest mądre. W każdym razie może warto się do niego jakoś przybliżyć tylko po to, żeby sprawdzić, co jest w nim takiego pociągającego.

Gość głupia29
ja wiem że powinnam go olać i być szczęśliwa ale czegoś mi brakuje :O

Gość głupia29
co jest w nim takiego pociągającego-- szczerze ? nie mam pojęcia, pewnie byś powiedziała że za przystojny to on nie jest, ja też tak na początku myślałam, aż w końcu nie wiem trafiło mnie i był dla mnie najpiękniejszym facetem na świecie :O

Gość a ja mysle zeeee
pewna jesteś? to po pierwsze, a po drugie - to nie jest tak, że facet znienacka zdradzi - ma do tego predyspozycje, albo słaby charakter. Taka skaza charakteru.

Gość głupia29
tak , dokładnie tak jak ja trzymałam swoje majtki na tyłku :O

Gość głupia29
offermo jest to szczyt moich marzeń :O