Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfergerge

ZDAŁAM MATURE Z MATMY PRÓBNĄ NA 80% PODSTAWOWĄ-MAM SZANSE NA POLITECHNIKE??

Polecane posty

Gość sfergerge

jak uwazacie?

Gość dfgsdgsdg
Zależy w jakim mieście??

Gość dfgsdgsdg
I jaki kierunek??

Gość lesny dzban
z podstawową matmą nie masz co się pchać na politechnikę raczej... potrzebujesz rozszerzonej bardzo dobrze zdanej

Gość pliiiiiikk
z podstawą nie masz szans, musiałabyś na 100% zdać podstawę żeby jakiekolwiek szanse mieć, na politechnike to rozszerzona matma i to tak na 60% chociaż

Gość sfergerge
intersuje mnie: -geodezja i kartografia - informatyka i ekonometria na politechnice świętokrzyskiej

Gość lesny dzban
informatyka i ekonometria jest lepsza na innych uczelniach ale byś musiała mieć wszystko rozszerzone o bardzo dobrze zdane

Gość sfergerge
motylek - okay, ale nie bede ci robic w pracy konkurencji

Gość jesli radzisz sobie z matmaa
to spróbuj na politechnice- nie jest wcale tak zle, jak mówia. A Ty motylku nie podcinaj innym skrzydeł, bo sama pewnie osiagnęłas wielkie gówno, nie cierpie takich pustych tepych frajerek, co to wszystko wiedza,żałosna:-O

Gość do motylek 92
nie zadrość jej piczo to ze ty lachy obciagasz bo anwet matury nie masz nie upowania cie do obrazabia innych

Gość dfgsdgsdg
Autorko nie słuchaj motylka92(a raczej larwy)ja matury z matmy nie zdawałem bo niebyła w tedy obowiązkowa,a i tak dostałem się na nieoblegany kierunek i już go właściwie kończę.Co prawda nie był to jakiś strasznie ciężki kierunek jeśli chodzi o matmę,ale całki itd wszystko było więc jednak można.Chociaż to że nie zdawałem matury z matmy nie znaczy że jej nie umiałem tylko w tedy jakoś poszedłem na łatwiznę bo i tak nie wiedziałem co chce studiować.Więc papiery możesz zawsze złożyć a to czy się utrzymasz jak Cie przyjmą zależy już tylko od Ciebie.

Gość kreddkaxdd
a ile mialas z rozszerzonej? moja siora miala z podstawy 85% z rozszerz 72% wybiera sie na bioinżynierie

Gość sfergerge
chodze do technikum na profil technik ekonomista. Zdaje matme podstawowa, bo u mnie w szkole nie przygotuja mnie dobrze do rozszerzonej- mam mase przedmiotów zawodowych i chciałabym tez ten egzamin techniczny na ekonomistę zdac. miałam takie wyniki polski podst-80%, matma podst-80%, angielski podst-75% i do tego zdaje rozszerzona geografie,ale nie mielismy matury z przedmiotu dodatkowego.

Gość jesli masz marzenia
to je realizuj i nie pytaj innych