Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxyyyza

zdrada

Polecane posty

Gość xxxyyyza

hmm troche skomplikowana sytułacja jestem z chłopakiem i na imprezie zdradzilam go z moim byłym. alkochol sprawił ze moje wkurzenie na chlopaka za ta ze poszedl na studniowke z inna bez mojej zgody doprowadzilo mnie do tego ze go zdradzilam. a najlepsze jest to ze dopiero po przebudzeniu uswiadomilam sobie ze nie kocham juz mojego bylego tylko go. ten impuls mi pomogl ale teraz mam dylemat powiedziec o tym mojemu obecnemu chlopakowi czy nie??

Gość xxxyyyza
nie wiele po prosty sie calowalismy ale mimo to wszystko czuje sie jak szmata..

Gość retereteret
Powiedzieć i zerwać. Ani on Cię nie szanuje (idąc na studniówkę z inną), ani ty jego (zdradzając go z byłym. Po co taki związek ciągnąć? Oczywiście zrobisz jak chcesz, ale moim zdaniem to nie ma sensu, ani przyszłości i za parę lat będziesz sobie pluć w brodę, że zmarnowałaś tyle czasu.

E tam to nie zdrada,przeciez juz obciagalas bylemu,wiec i tak byli szwagrami.On na studniowce pyknal ta druga i jestescie kwita.

Gość retereteret
Nigdy w życiu nie pozwoliłabym mojemu facetowi iść na imprezę z byłą. Jak opłaciła, to albo on może oddać jej pieniądze, albo ona może iść z kimś innym. Dla mnie niedopuszczalne jest chodzenie na imprezy typu studniówki czy wesela z innymi osobami niż partner. A już zwłaszcza niedopuszczalne jest chodzenie z byłymi. Niestety, ale rozstanie to rozstanie. Jak była podjęła decyzję o zakończeniu związku, to powinna liczyć się z tym, że były znajdzie sobie nową partnerkę i nie będzie mógł pójść z nią na studniówkę.