Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna z mazowsza

ile zyja plemniki???

Polecane posty

jak w temacie?jak długo plemnik nie obumiera bedac na zewnatrz,np na brzuchu po spuszczeniu na kobiete? bo w ciele kobiety jakies 2-3 dni podobno?

up

Gość mój żył tydzień
chocaż nie spodzewaliśmy się tego. Mam dowód :-))) Nie wierz w te 2-3 dni, to ordynarna propaganda agitatorów prokreacyjnych.

czyli jak ta sperma jest na palcu mojego faceta i po kilku minutach on robi mi palcówe to moze dojsc do zaplodnienia?

nawet jak place nie były wsadzone głęboko?

Gość ona_145
na palcu do kilku godzin a w tobie nawet 10 dni jak sprzyjają mu warunki

Tzn. głęboko, ale włożył mi je od strony gardła aż do szyjki macicy :classic_cool:

Gość ona_145
nie musiał głęboko one same sie poruszają wię dostaną się tam gdzie chcą

co wy pier*olicie plemniki z styknienciem sie z powietrzem umieraja po kilku sekundach. zeby zaplodnic musza byc pezposrednio wpuszczone w Cip*e i kilka tys a nawet milionow umiera bo bakterie które sa w pochwie zabijaja i tylko nie liczne docieraja chodz nie zawsze dlatego cieszko jest zajsc w ciaze ;)))

Gość darek 76
Miesiek - ten który cię spłodził powinien zginąć :O Piszesz jak analfabeta dotknięty debilizmem. Zainwestuj chłopie w słownik ortograficzny bo strach czytać te wypociny :O

plemniki żyją 72 godziny. Pruszać mogą sie tylko i wyłącznie w połączeniu ze ślizem z pochwy. Nawet gdy masz wytrysk to one sie nie poruszają, są tylko wystrzelone i zbite w jedną wielką chmare. 72 godziny przeżyć mogą tylko gdy są w cieplutkiej pochwie bądz macicy i poruszają sie Plemnik nie ma ani ma chamulca, to jak rakieta która leci w kosmos, przestaje lecieć jak skończy sie paliwo. Tak samo jest tutaj, pelmnik ma swoje zapsay energi które w połączeniu ze śluzem daje przemiane energetyczną i zaczyna on sie poruszać. Przeżyć tak długo mogą tylko plemniki z których powstaną kobiety, dlatego że one są grubsze i są wolniejsze, za to bardziej wytrzymałe. Jak długo plemnik może przeżyć poza drogami rodnymi kobiety, to zalezy na co został wystawiony, jakie drobno ustroje i bakterie były w jego otoczeniu. Wy sie chyba malo znacie